Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 11 septembrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 11 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 11 septembrie 2020, conţine patru meciuri extrem de interesante.

Este vorba despre Bordeaux - Lyon, din Ligue 1, FC Argeş - UTA şi Dinamo - FC Botoşani, din Liga 1 şi Watford - Middlesbrough, din Championship. Etapa a treia din Ligue 1 se deschide cu un derby. Bordeaux şi Olympique Lyon sunt adversare astăzi, de la ora 22:00. Gazdele au patru puncte din şase după ce a remizat cu Nantes şi a învins-o pe Angers.

Obţineţi acum sfaturile necesare din articolele noastre pentru a pune mâna pe bonusuri pariuri de neratat în acest final de săptămână.

Bilet goluri la pariuri, 11 septembrie 2020

Victoria din ultima etapă a fost prima după opt meciuri, dintre care trei amicale, disputate în această vară. De cealaltă parte, Lyon a jucat doar un meci până acum, în etapa a doua, cu Dijon, scor 4-1. Oaspeţii de azi şi-au amânat primul meci deoarece au jucat în semifinalele UEFA Champions League, acolo unde a pierdut cu Bayern Munchen.

Cote profitabile, bilete câştigătoare, promoţii excelente şi, nu în ultimul rând, cele mai tari bonusuri casino de pe piaţă vă aşteaptă în materialele speciale pregătite de experţii noştri.

Bilet goluri la pariuri, 11 septembrie 2020

FC Argeş încearcă să obţină primul punct în acest sezon de Liga 1. Nou-promovata a pierdut acasă cu FC Botoşani, scor 2-3 şi la Mediaş, cu Gaz Metan, scor 0-2. UTA a făcut o sumedenie de transferuri în această vară şi pare să aibă şanse mai mari decât piteşenii să rămână în Liga 1 şi la finalul sezonului. Echipa lui Laszlo Balint e neînvinsă în acest sezon, după 1-1 cu Viitorul şi 0-0 cu FC Voluntari.

Dinamo - FC Botoşani e al doilea meci al etapei a treia din Liga 1. Partida se joacă la ora 21:00. În primele două etape, echipa lui Contra nu a obţinut decât un singur punct. Roş-albii au remizat cu Hermannstadt, scor 1-1 şi au pierdut cu Chindia Târgovişte, scor 1-2. De cealaltă parte, moldovenii au maximul de puncte, la fel ca FCSB şi U Craiova. FC Botoşani a câştigat cu FC Argeş, scor 3-2 şi cu Poli Iaşi, scor 4-0. După partida cu Dinamo, fotbaliştii lui Croitoru joacă cu Shkendija în Europa League.

Watford şi Middlesbrough este partida care deschide noul sezon din Championship. Meciul e programat pentru ora 21:45. Gazdele au retrogradat din Premier League, acolo unde au terminat pe locul 19 în ediţia precedentă. Un singur punct a despărţit-o pe Watford de salvare, dar a pierdut ultimele trei meciuri, cu West Ham, Man City şi Arsenal. Watford joacă în al doilea eşalon după cinci ani. De cealaltă parte, oaspeţii au avut emoţii. Middlesbroug a terminat pe locul 17, la cinci lungimi deasupra zonei roşii. A debutat în noul sezon cu un meci în Cupa Ligii, scor 4-3, cu Shrewsbury.

  • Bordeaux - Lyon GG @ 1.87
  • FC Argeş - UTA Arad GG @ 1.85
  • Dinamo - FC Botoşani GG @ 1.87
  • Watford - Middlesbrough GG @ 1.95

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare