Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 12 aprilie 2020

Bilet goluri la pariuri, 12 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 12 aprilie 2020. În duminica Floriilor vă oferim şansa de a miza pe goluri într-unul din puţinele campionate care îşi desfăşoară competiţia în această perioadă.

Pe acest bilet se regăsesc două meciuri din runda cu numărul 4 a Vysshaya Liga şi unul din campionatul destinat echipelor satelit. De la ora 15:00, FC Minsk primeşte vizita multiplei campioane a Belarusului, BATE Borisov. Gazdele au început în forţă sezonul. Echipa din capitală a obţinut două succese în primele două etape, atunci când le-a învins pe Belshina, scor 3-1 şi pe rivala Dinamo Minsk, scor 3-2. Etapa trecută însă, Minsk a pierdut contra lui Energetik, scor 0-2. În schimb, BATE a avut un start de sezon diferit. În primele două etape, oaspeţii de azi au pierdut de fiecare dată, reuşind să câştige pentru prima dată abia săptămâna trecută, cu Rukh Brest, scor 1-0.

Bilete noastre pot fi jucate la case de pariuri online, unde puteţi găsi oferte şi cote profitabile pentru combinaţiile noastre.

Bilet goluri la pariuri, 12 aprilie 2020

De la ora 15:00 se dispută şi ultimul meci din runda cu numărul patru a campionatului destinat rezervelor echipelor din Belarus. Slavia Mozyr 2 primeşte vizita lui Rukh Brest 2. Gazdele au început sezonul cu o serie de o victorie, două înfrângeri şi niciun rezultat de egalitate, serie în urma căreia au strâns trei puncte şi în care au marcat cinci goluri, dar au primit şase.

Promoţii şi bonusuri de top cazinouri online vă aşteaptă în articolele noastre.

Bilet goluri la pariuri, 12 aprilie 2020

Slavia Mozyr 2 este pe locul 13 în clasament, spre deosebire de Rukh Brest care este pe poziţia a şasea. Oaspeţii au bifat până în prezent două victorii, au pierdut o dată şi nu au făcut niciun egal. Aşadar aceştia au strâns şase puncte şi au un golaveraj de 7 la 3.

Tot astăzi, dar de la ora 18:00, în primul eşalon se dispută meciul Dinamo Brest - Isloch Minsk. Cmapioana en-titre nu a început prea strălucit sezonul. Este doar pe locul 11, după a înregistrat o victorie, un egal şi o înfrângere. În acest interval de meciuri a înscris trei goluri şi a primit trei. De cealaltă parte, oaspeţii sunt pe locul 6 şi au golaveraj pozitiv după primele trei meciuri disputate, 4 la 3, meciuri în care au adunat şase pucnte din două victorii şi un eşec.

  • Minsk - BATE TG 2+ @ 1.29
  • Mozyr B - Rukh Brest B TG 2+ @ 1.33
  • Brest - Isloch Minsk TG 0-2 @ 1.30

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare