Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 15 aprilie 2020

Bilet goluri la pariuri, 15 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 15 aprilie 2020. În a treia zi a acestei săptămâni am pregătit un bilet în care să pariaţi pe goluri.

Meciurile ale se desfăşoară într-o ţară exotică, o ţară care nu şi-a oprit competiţiile din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru acest bilet am ales trei meciuri din runda cu numărul 17 a competiţiei destinate echipelor de rezerve din Nicaragua. De la ora 23:30, Managua U20 primeşte vizita echipei similare a Jalapei. Gazdele ocupă cu autoritate fotoliul de lider al clasamentului. Pe prima poziţie, cu 39 de puncte, Managua are un avans de opt puncte faţă de principala urmăritoare Esteli U20.

Cotele recomandate de noi la biletul pe goluri le puteţi juca fără probleme la case de pariuri sportive cu care voi sunteţi obişnuiţi.

Bilet goluri la pariuri, 15 aprilie 2020

Fără nicio remiză în primele 16 etape, Managua a înregistrat 13 victorii şi a suferit trei eşecuri, având un golaveraj de 44 de goluri marcate şi 18 primite, motiv pentru care se laudă cu cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din Clausura. De cealaltă parte, Jalapa U20 este pe locul 4, cu 25 de puncte obţinute din şapte victorii, patru remize şi cinci eşecuri. 24 la 20 este golaverajul oaspeţilor de azi.

Cele mai bune jocuri de casino online, dar şi promoţii de neratat puteţi găsi în materialele noastre speciale.

Bilet goluri la pariuri, 15 aprilie 2020

Cu o oră mai devreme, la 22:30 este programată partida dintre Juventus Managua U20 şi Ocotal U20. pe locul 5 în clasament, gazdele au şanse importante să încheie pe locul de play-off. Şase puncte le despart de Ocotal, care este pe locul 7. Astfel, un punct ar fi suficient pentru ca Juve să încheie campionatul în top 6. Şapt victorii, două egaluri şi şapte eşecuri, acesta este bilanţul gazdelor înainte de acest meci. De cealaltă parte, Ocotal nu se poate lăuda decât cu patru victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri.

Al treilea meci al acestui bilet este cel dintre Real Madriz şi Chinandega, reprezentativele U20 ale celor două formaţii. el va începe însă pe 16 aprilie, la ora 00:30. Puştii „galacticilor” din Nicaragua sunt pe locul 6, ultimul care duce în play-off, cu 21 de puncte. La pândă stă însă Ocotal, care are patru puncte în minus acum când au mai rămas doar două etape de jucat. De cealaltă parte, Chnandega este penultima în clasament, cu 14 puncte, la fel ca Diriangen de pe ultimul loc. Doar golaverajul superior face ca oaspeţii de azi să nu aibă titlul de „lanternă roşie”.

  • Managua U20 - Jalapa U20 Peste 2.5 goluri @ 1.73
  • Juventus Managua U20 - Ocotal U20 Peste 2,5 goluri @ 1.73
  • Real Madriz U20 - Chinandega U20 Peste 2,5 goluri @ 1.75

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare