Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 15 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 15 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 15 mai 2020. În antepenultima zi a aceste săptămâni venim cu un bilet care conţine trei meciuri ce promit multe goluri.

Este vorba despre un bilet care conţine trei meciuri din Vysshaya Liga Reserve, a competiţia destinată sateliţilor echipelor de primă ligă din Belarus. BATE Borisov 2 nu se ridică la înălţimea aşteptărilor de la prima echipă. La finalul lui aprilie, satelitul vicecampioanei Belarusului a obţinut prima victorie din acest sezon, scor 2-0, pe terenul ultimei clasate Gorodeja 2. După aceea au urmat însă două eşecuri consecutive, pe teren propriu cu Neman 2 şi în deplasare cu Smolevichi 2.

Odată cu revenirea competiţiilor importante, vă puteţi îndeplini mult mai uşor condiţiile de rulaj la bonusuri case de pariuri de top din mediul online.

Bilet goluri la pariuri, 15 mai 2020

În cele opt etape care s-au jucat până acum, BATE 2 a strâns doar patru puncte şi este pe locul 15, penultimul în clasament. De cealaltă parte, Slutsk 2 începuse binişor campionatul, dar înaintea acestui meci a pierdut din nou, la Energetik 2. Înaintea deplasării la Borisov, Slutsk 2 se află pe locul 12, cu opt puncte.

Dacă vreţi să încercaţi lucruri noi, dincolo de pariurile sportive, vă puteţi testa abilităţile şi norocul cu bonusuri sloturi de neratat, potrivite pentru a încerca să puneţi mâna pe jackpoturi uriaşe.

Bilet goluri la pariuri, 15 mai 2020

Energetik 2 primeşte vizita lui Brest 2 în etapa a noua din Vysshaya Liga Reserve. Cele două echipe se luptă momentan în partea inferioară a clasamentului. Gazdele sunt pe locul 10, cu opt puncte, la egalitate cu următoarele două clasate. Golaverajul negativ, dar mai bun totuşi decât al Belshinei 2 şi al lui Slutsk 2 face ca Energetik 2 se află pe această poziţie: a marcat 10 goluri şi a încasat 11. De cealaltă parte, Brest 2 stă şi mai slab, pe poziţia a 13-a. Oaspeţii au bifat în acest sezon o victorie, un egal şi şase înfrângeri. Patru puncte are Energetik 2 obţinute în primele opt etape.

Tot astăzi se dispută şi meciul sateliţilor lui Şahtior Soligorsk şi Slavia Mozyr. Gazdele se află la jumătatea clasamentului, pe locul 8. 12 puncte a obţinut până acum echipa a doua a formaţiei la care evoluează şi fostul golgheter din Liga 1, Azdren Llullaku. Şahtior are trei victorii, trei remize şi două înfrângeri. Golaverajul este unul pozitiv. Trupa din Soligorsk a înscris 14 goluri şi a luat 10. De cealaltă parte, Slavia Mozyr 2 se zbate în subsolul clasamentului, cu doar patru puncte, trei peste ultima clasată. Nu este penultima deoarece are un golaveraj mai bun decât BATE 2, şase goluri date şi 14 încasate.

  • BATE 2 - Slutsk 2 GG @ 1.40
  • Energetik 2 - Brest 2 GG @ 1.53
  • Soligorsk 2 - Slavia 2 GG @ 1.83

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare