Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 17 iulie 2020

Bilet goluri la pariuri, 17 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 17 iulie 2020, este format din trei partide programate să se desfăşoare în trei competiţii.

Este vorba despre meciul din Premier League, West Ham United - Watford, meciul din Championship, Huddersfield - West Brom şi despre cel din Liga 1 dintre Academica Clinceni şi FC Voluntari. West Ham şi Watford sunt vecine de clasament în Premier League, pe locurile 16, respectiv 17. Ambele au câte 34 de puncte şi sunt la doar trei lungimi deasupra lui Bournemouth, prima echipă aflată sub linia retrogradării. 

Profitaţi acum de cel mai tare bonus pariuri şi rulaţi sumele necesare cu ajutorul biletelor noastre speciale, toate fiind recomandate de experţi cu un procentaj de câştig de peste 70%.

Bilet goluri la pariuri, 17 iulie 2020

Oaspeţii vor avea de luat nişte revanse de luat în faţa „ciocănarilor”. Au trei înfrângeri în ultimele patru confruntări directe. Ultima chiar în turul acestui campionat, atunci când a fost 3-1 pentru West Ham. Watford are şi ascendent moral după ce a câştigat ultimele două partide, cu Norwich şi cu Newcastle, ambele cu acelaşi scor, 2-1.

Dacă vreţi să vă încercaţi inspiraţia şi norocul la jocuri cu sloturi, atunci vă recomandăm cele mai bune bonusuri cazinou de pe piaţa din România.

Bilet goluri la pariuri, 17 iulie 2020

Huddersfield este pe locul 20 în Championship, cu un bilanţ de 12 victorii, 12 rezultate de egalitate şi 20 de eşecuri. Înainte să primească vizita lui West Brom are o serie de patru înfrângeri consecutive şi nu a marcat în şase din ultimele opt etape. De cealaltă parte, oaspeţii pleacă cu prima şansă în mod evident. WBA este pe locul 2 în al doilea eşalon fotbalistic din Anglia, la două puncte în spatele liderului Leeds. West Brom are 22 de succese, 16 rezultate de egalitate şi şase eşecuri. Are a doua cea mai bună ofensivă din campionat, 74 de goluri marcate. Totuşi, oaspeţii au doar o victorie în ultimele patru meciuri pe care le-au jucat afară.

Înainte să primească vizita celor de la FC Voluntari, Academica Clinceni este pe locul 5 în play-out-ul Ligii 1. Echipa lui Ilie Poenaru este singura care n-a bifat niciun rezultat de egalitate în această a doua parte a competiţiei. Are opt goluri marcate şi 14 încasate. Clinceni vine după două eşecuri consecutive, cu Viitorul şi Dinamo. De cealaltă parte, FC Voluntari este pe locul 2 în play-out, la două puncte în faţa adversarei de astăzi. Ilfovenii lui Mihai Teja au cea mai bună apărare din play-out, doar patru goluri încasate.

  • West Ham - Watford GG @ 1.78
  • Huddersfield - West Brom GG @ 1.97
  • Clinceni - Voluntari GG @ 1.80

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare