Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 17 septembrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 17 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 17 septembrie 2020, este format din patru meciuri, toate patru din preliminariile Europa League.

Bodo/Glim primeşte vizita echipei la care evoluează Liviu Antal, Zalgiris. Gazdele sunt invincibile de 18 partide şi e pe primul loc în clasamentul din Norvegia, cu 13 puncte peste ocupanta locului 2, Molde. În ultima etapă, Bodo Glim a trecut de Odd, ocupanta locului 3, scor 6-1. În formă bună e şi echipa din Lituania. Zalgiris a pierdut un singur meci din ultimele 13, 0-2, la Suduva. Înainte de meciul din această seară, Zalgiris s-a impus în sferturile Cupei Lituaniei, scor 2-1, cu Kauno Zalgiris.

Pe lângă bilet goluri, vă puteţi inspira şi din cotele oferite de experţii noştri la biletul zilei, unde aveţi doar ponturi câştigătoare în fiecare zi a săptămânii.

Bilet goluri la pariuri, 17 septembrie 2020

Goteborg e calificată direct în turul trei după ce a câştigat Cupa Suediei, cu Malmo, scor 2-1, deşi în campionat a terminat doar pe locul 7. Suedezii nu traversează nici acum o formă grozavă. După 20 de etape sunt pe locul 12, la două puncte zona fierbinte a clasamentului. În prima etapă, Copenhaga a pierdut cu 2-3 la Odense. Danezii vin după un sezon greu, unde au ajuns în sferturi.

Cotele profitabile sunt la ele acasă în rubricile noastre speciale, unde puteţi găsi şi cele mai sigure ponturi pariuri de pe piaţa jocurilor de noroc din România.

Bilet goluri la pariuri, 17 septembrie 2020

Suedezii de la Djurgarden primesc vizita echipei din Gibraltar, Europa. Gazdele au jucat şi în Champions League anul acesta, de unde au fost eliminaţi de Ferencvaros. În campionat, Djurgarden e pe locul 5, cu 31 de puncte. Europa e lider în campionatul intern, cu 49 de puncte, cu cinci puncte mai multe decât ocupanta locului second.

Honved - Malmo e ultimul meci al serii din preliminariile Europa League. Gazdele au ajuns aici cu emoţii. S-au impus în faţa lui Inter Turki graţie unui autogol marcat de Hamalainen, în prelungirile partidei. În campionat, Honved e pe penultimul loc. În ultima etapă a reuşit prima victorie, de altfel singurele puncte dobândite în acest sezon. În primele două runde a pierdut cu 1-3 şi 1-2. De cealaltă parte, Malmo a trecut în primul tur de Craciovia, scor 2-0. În sezonul trecut din Europa League, formaţia suedeză a ajuns până în faza 16-imilor acolo unde a dat de Wolfsburg. A pierdut ambele manşe cu 1-2 şi 0-3. Suedezii au terminat atunci pe primul loc, cu două puncte peste FC Copenhaga, patru peste Dinamo Kiev şi opt peste lugano.

  • Bodo/Glimt - Zalgiris Peste 3,5 @ 1.68
  • Goteborg - Copenhaga GG @ 2.02
  • Djurgarden - Europa FC Peste 3,5 @ 1.65
  • Honved - Malmo GG @ 1.57

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare