Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 18 aprilie 2020

Bilet goluri la pariuri, 18 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 18 aprilie 2020. În ziua dinaintea Paştelui vă dăm ocazia să pariaţi pe un bilet care conţine pronosticuri legate de goluri.

Una dintre puţinele competiţii care se desfăşoară în plină pandemie este cea din Nicaragua, inclusiv campionatul de tineret din această seară. Aşadar, pe acest tichet am pregătit următoarele trei partide din etapa cu numărul 18: Diriangen U20 - Real Madriz U20, Jalapa U20 - Esteli U20 şi Managua U20 - Ferretti U20. Înainte ca Diriangen U20 să primească echipei similare a lui Real Madriz are ca obiectiv să nu îşi strice şi mai tare golaverajul pentru a nu încheia campionatul pe ultimul loc.

Prin intermediul pronosticurilor noastre, vă puteţi îndeplini condiţiile de rulaj la bonusuri pariuri online.

Bilet goluri la pariuri, 18 aprilie 2020

Gazdele sunt la două goluri distanţă de ultima clasată, Chinandega U20, dar cele două formaţii au acelaşi număr de puncte. Pe teren propriu însă, Diriangen nu a mai fost învinsă de cinci partide şi a suferit doar două înfrângeri. Trei victorii, cinci egaluri şi nouă înfrângeri este bilanţul de până acum al gazdelor, care a marcat 18 goluri şi a încasat 33. De cealaltă parte, Real Madriz este pe ultimul loc din play-off, cu 24 de puncte. Calificată matematic în partea superioară a clasamentului, echipa oaspete are ocazia de a încheia competiţia pe o poziţie superioară, dar pentru acest lucru trebuie să câştige. Înainte acestui meci a bătut-o pe Diriangen, scor 5-0.

E clar că este o perioadă dificilă, în care sportul ne lipseşte tuturor, însă puteţi profita din plin de ofertele caselor de pariuri şi de cele mai bune bonusuri pacanele de pe piaţă.

Bilet goluri la pariuri, 18 aprilie 2020

Tot în această rundă, Jalapa U20 primeşte runda lui Esteli U20. Pentru a nu pierde locul 5 din play-off, Jalapa are nevoie de un succes. În caz contrat, poate încheia pe ultima poziţie în dauna lui Real Madriz. Şapte victorii, patru egaluri şi şase înfrângeri e palmaresul gazdelor, care au marcat 24 de goluri şi au luat 23. De cealaltă parte, Esteli este pe locul 2, departe de prima poziţie. Opt puncte o despart pe Esteli de Managua. 11 victorii, un egal şi cinci înfrângeri a înregistrat Esteli în acest sezon.

Meciul care încheie acest bilet este cel dintre Managua U20 şi Ferretti U20. Un adevărat derby având în vedere că se înfruntă primul loc cu locul trei, diferenţa de puncte este enormă. Gazdele conduc clasamentul cu 42 de puncte, în timp ce oaspeţii au 28 de puncte.14 victorii, trei înfrângeri şi niciun egal este bilanţul celor de la Managua până în prezent. Cu 47 de goluri marcate şi 18 primite, gazdele au cel mai bun golaveraj din Clausura U20. În schimb Ferretti a dat 46 de goluri şi a luat 31.

  • Diriangen U20 - Real Madriz U20 peste 3.5 goluri @ 1.68
  • Jalapa U20 - Esteli U20 peste 3,5 goluri @ 1.57
  • Managua U20 - Ferretti U20 peste 4,5 goluri @ 1.73

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare