Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 18 octombrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 18 octombrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 18 octombrie 2020, este format din patru meciuri extrem de interesante. este vorba despre două confruntări din Ligue 1, Monaco - Montpellier şi Lille Lens, una din Bundesliga, Koln - Frankfurt şi una din LaLiga, Betis - Real Sociedad.

Monaco este pe locul 6 în debutul sezon din Ligue 1. Echipa din Principat este la egalitate de puncte cu Montpellier, care se află pe poziţia a cincea din cauza golaverajului superior. Monaco are trei succese, un egal şi două eşecuri până în prezent. În Principat, echipa lui Niko Kovac nu a luat bătaie. Sezonul trecut, Monaco a terminat pe locul 9 în momentul în care a fost îngheţată campionatul. De cealaltă parte, oaspeţii au trei victorii, un egal şi două eşecuri şi sunt la cinci puncte de liderul PSG.

În rubrica biletul zilei, vă aşteaptă cele mai sigure pronosticuri din care puteţi câştiga sume importante de bani în fiecare săptămână.

Bilet goluri la pariuri, 18 octombrie 2020

Lille vine după succesul cu Strasbourg, scor 3-0. După primele şase runde, gazdele celor de la Lens sunt fără înfrânger,e cu patru victorii şi două remize. De cealaltă parte, oaspeţii au început sezonul din postura de nou-promovat şi a debutat cu stângul în Ligue 1. A pierdut în prima etapă, scor 1-2, la Nice. De atunci şi până în prezent roş-galbenii nu au mai pierdut deloc: şase succese şi un egal.

O mulţime de ponturi pariuri vă aşteaptă în fiecare zi, în fiecare săptămână pentru a da lovituri importante pe piaţa jocurilor de noroc.

Bilet goluri la pariuri, 18 octombrie 2020

Înainte să primească vizita lui Real Sociedad, Betis este pe locul 5 în LaLiga. Andaluzii au trei succese şi două eşecuri în primele cinci runde. Acasă, alb-verzii au suferit doar trei eşecuri în ultimele zece meciuri pe care le-au jucat. Campionatul trecut, Betis a fost 15-a în La Liga, cu numai zece succese în cele 38 de etape. De cealaltă parte, basci sunt pe locul 7 în prezent. Sociedad are două victorii, două egaluri şi un eşec. La ultimul meci direct, în ianuarie, echipa din Sevilla s-a impus la scor pe teren propriu la scor de neprezentare.

  • Monaco - Montpellier GG @ 1.65
  • Lille - Lens GG @ 1.97
  • Koln - Frankfurt GG @ 1.44
  • Betis - Sociedad GG @ 1.65

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare