Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 2 august 2020

Bilet goluri la pariuri, 2 august 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 2 august 2020, este alcătuit din şase meciuri, care mai de care mai interesante.

Este vorba despre Bologna - Torino, din Serie A, despre Poli Iaşi - Chindia Târgovişte şi FC Voluntari - Dinamo, din play-out-ul Ligii 1 şi meciurile decisive din play-off-ul ligii secunde, Rapid - Turris, CS Mioveni - Petrolul şi FC Argeş - UTA Arad.

Înaintea meciului cu Torino, Bologna e pe locul 12 în Serie A. Are 12 victorii, zece egaluri şi 15 eşecuri. Golaverajul este negativ, 51 la 64. A bifat o singură victorie în ultimele şapte meciuri de pe teren propriu. Cel mai bun marcator al echipei e Orsolini, cu opt reuşite. De cealaltă parte, piemontezoo ocupă locul 16. Au 11 succese, şase egaluri şi 20 de eşecuri. Golaverajul este şi el pe minus, 45 la 67. În ultimele patru etape, Torino nu a bătut pe nimeni, iar în ultimele nouă deplasări a luat doar un punct.

Biletul cu goluri este conceput perfect pentru toţi cei care vor să dea lovitură după lovitură, totul pentru a rula bonusuri pariuri online în drumul vostru către câştiguri uriaşe.

Bilet goluri la pariuri, 2 august 2020

Poli iaşi a câştigat doar două meciuri pe teren propriu din ultimele şase. Partida cu Chindia Târgovişte va fi penultima din acest campionat. Ultima are loc la Hermannstadt. Echipa lui Emil Săndoi are doar un succes, un egal şi nouă înfrângeri în ultimele 11 deplasări. În patru din ultimele cinci deplasări, Chindia nu a dat gol. În tur, ieşenii s-au impus cu scorul de 2-0.

Cu siguranţă, de multe ori v-aţi întrebat cât de palpitant poate fi un casino online. Acum e momentul perfect să încercaţi cele mai tari jocuri cu bonusuri pacanele de neratat.

Bilet goluri la pariuri, 2 august 2020

FC Voluntari e în scădere de formă. Are doar un succes în ultimele cinci runde, 2-0, cu Sepsi. În play-out e însă neînvinsă pe teren propriu. Are opt meciuri la rând fără înfrângere, cinci dintre acestea terminându-se fără gol primit. Dinamo a pierdut ultimele două întâlniri cu Voluntari, ambele anul acesta, 1-2 în februarie şi 0-1 în iunie. Până atunci, Dinamo avea 13 succese şi o remiză cu echipa lui Mihai Teja.

Rapid e penultima în play-off-ul de promovare în Liga 1. Are o victorie, două egaluri şi un eşec. Acasă nu a bătut pe nimeni de trei partide. Turris are un punct mai mult decât Rapid. Echipa lui Lincar are o victorie, două remize şi un eşec şi nu a primit gol de la Rapid în două dintre cele trei meciuri directe.

CS Mioveni nu s-a impus de cinci meciuri pe teren propriu, interval în care a bifat două remize şi trei înfrângeri. De cealaltă parte, Petrolul doar o victorie în ultimele opt meciuri afară, cu Csikszereda. Mai are cinci egaluri şi două eşecuri.

FC Argeş ocupă locul 3, de baraj, cu 26 de puncte, la limită sub Mioveni şi tot la fel peste Turris. În Trivale, echipa lui Ionuţ Badea a fost învinsă o singură dată, scor 2-3, de CS Mioveni. UTA în schimb a avut trei meciuri pe stdionul Motor din Arad, dar nu a luat decât un punct, scor 1-1, cu Petrolul.

  • Bologna - Torino Peste 3,5 @ 2.02
  • Poli Iaşi - Chindia Sub 2.5 goluri @ 1.65
  • FC Voluntari - Dinamo Peste 2,5 @ 2.07
  • Rapid - Turris Peste 2,5 @ 2.10
  • Mioveni - Petrolul GG @ 1.97
  • FC Argeş - UTA Arad Peste 2,5 @ 2.17

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare