Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 20 iulie 2020

Bilet goluri la pariuri, 20 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet Goluri 20 iulie 2020 este alcătuit din trei partide care se desfăşoară în două dintre cele mai tari campionate din Europa.

Este vorba despre Sheffield - Everton şi Wolves - Crystal Palace, din Premier League şi despre Juventus - Lazio, in Serie A. Sheffield United şi Everton sunt adversare în penultima etapă din Premier League. În tur, gazdele de astăzi au câştigat cu scorul de 2-0. A fost primul succes obţinut în faţa lui Everton după cinci partide şi 27 de ani.

Rulaţi, jucaţi şi daţi lovituri importante la pariuri cu cele mai tari bonusuri case de pariuri de pe piaţa din România.

Bilet goluri la pariuri, 20 iulie 2020

În prezent, United este pe locul 8 în clasament, cu 54 de puncte, la fel ca Burnley. De cealaltă parte, Everton are 46 de puncte, la trei lungimi de Southampton şi ocupă locul 12 în Premier League. Everton are o serie de patru meciuri consecutive fără succes. A strâns în acest interval doar două puncte, după 1-1 cu Southampton şi cu Aston Villa. A pierdut la zero deplasările de la Spurs şi Wolves, scor 0-1, respectiv 0-3.

Adevăraţii jucători sunt invitaţi să încerce bonusuri sloturi care sunt disponibile în articolele noastre speciale, articole scrise de experţi cu ani în spate de sfaturi utile.

Bilet goluri la pariuri, 20 iulie 2020

Wolves e în picaj în ciuda faptului că revenise în formă după pandemie. Avea trei victorii consecutive fără gol primit, iar calificarea în cupele europene era doar o formaliate. Din nefericire, „lupii” nu au mai obţinut decât o victorie în următoarele patru etape şi şi-a luat orice speranţă de la locurile de Europa. De cealaltă parte, oaspeţii de la Crystal Palace sunt şi ei într-o formă slabă. Doar Norwich, ultima clasată mai traversează o perioadă similară. Palace are şase eşecuri consecutive, perioadă în care a marcat două goluri şi a luat 15. În ultimele două meciuri a pierdut cu Aston Villa şi cu Man United, scor 0-2. În ultimele şapte meciuri cu Wolves, Crystal Palace are doar o înfrângere şi două victorii consecutive pe Molineux.

Derby în Serie A. Juve primeşte vizita lui Lazio. Când s-a reluat campionatul, cele două formaţii erau despărţite de numai un punct. Juventus s-a distanţat totuşi şi deşi nu a mai bătut pe nimeni de trei meciuri are în continuare şanse puncte în faţa lui Inter. Defensiva campioanei en-titre e la pământ. A luat patru goluri de la Milan, două de la Atalanta şi trei de la Sassuolo. Lazio merge şi ea rău. Din pretendentă la titlu a ajuns pe locul 4 şi are emoţii pentru calificarea în Liga Campionilor. Oaspeţii au doar un succes în ultimele patru runde.

  • Sheffield - Everton Sub 2.5 goluri @ 1.65
  • Wolves - Crystal Palace Sub 3.5 goluri @ 1.30
  • Juventus - Lazio Sub 2,5 @ 2.00

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare