Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 25 aprilie 2020

Bilet goluri la pariuri, 25 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul goluri 25.04.2020. În această sâmbătă vă oferim şansă să câştigaţi bani prin prisma unui bilet care oferă pronosticuri legate de goluri.

Pe acest bilet se regăsesc trei meciuri. Kopetdag Asgabat - Ahal, din Turkmenistan, Istigol Dushanbe - Kuktosh, din Tajikistan şi Gorodeja - BATE Borsov, din Belarus. În ceea ce priveşte primul meci, Kopetdag Asgabat primeşte vizita lui Ahal. Gazdele sunt pe locul 2 în clasament la finalul primelor runde disputate. Cu două succese şi un egal, Kopetdag este la un singur punct în faţa liderului Ahal. Din 2019 şi până în prezent, cele două formaţi s-au întâlnit de patru ori.

Nu mai staţi pe gânduri şi profitaţi rapid de cele mai bune bonusuri pariuri de pe piaţă cu ajutorul biletelor noastre pe goluri.

Bilet goluri la pariuri, 25 aprilie 2020

Două dintre aceste dueluri s-au terminat cu rezultate de egalitate. În octombrie, Kopetdag a câştigat acasă cu scorul de 2-1, dar Ahal s-a răzbunat peste două luni când s-a impus cu 4-0. Ahal e pe primul loc după primele trei meciuri. Este singura echipă din campionat care să nu primească gol.

Jocuri profitabile, jackpot-uri uriaşe şi cele mai tari bonusuri casino de pe piaţă le găsiţi în articolele noastre, totul la recomandarea specialiştilor noştri.

Bilet goluri la pariuri, 25 aprilie 2020

În Tajikista, Istiqlol Dushanbe primeşte vizita lui Kuktosh. Cele două echipe sunt despărţite de numai două puncte înaintea confruntării. Gazdele au şapte puncte după ce în primele trei etape au câştigat de două ori şi au remizat o dată. De cealaltă parte, Kuktosh are cinci puncte după o victorie şi două remize.

În Belarus, Gorodeja primeşte vizita lui BATE Borisov. Oaspeţii formează cea mai galonată echipă din campionat. Vicecampioana a început greu sezonul, a pierdut de două ori în primele două etape. Şi-a revenit însă apoi în următoarele trei meciuri când a câştigat de două ori şi a făcut un egal. Este pe locul 8 înaintea rundei, dar la numai trei puncte în spatele liderului, Gorodeja e şi ea în formă bună. După două înfrângeri consecutive, a reuşit să ia toate punctele în ultimele trei dispute din Vysshaya Liga.

  • Kopetdag Asgabat - Ahal Peste 1.5 goluri @ 1.35
  • Istiqlol Dushanbe - Kuktosh Peste 2.5 goluri @ 1.40
  • Gorodeja - BATE Borisov Peste 1.5 goluri @ 1.45

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare