Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 27 septembrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 27 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 27 septembrie 2020, este format din patru meciuri: Monaco - Strasbourg, din Ligue 1, Hoffenheim - Bayern Munchen, din Bundesliga şi Atletico Madrid - Granada şi Barcelona - Villarreal, din La Liga.

Monaco e pe locul 7, cu şapte puncte înainte să primească vizita lui Strasbourg în etapa a 5-a din Ligue 1. Gazdele au două victorii şi un egal în acest start de sezon. Sezonul trecut, moneascii au terminat pe locul 9, iar acum sunt într-o formă bună, fără înfrângere în ultimele cinci meciuri de acasă. Strasbourg e pe locul 18. A pierdut de trei ori în cele patru etape de până acum. În ianuarie 2020, Strasbourg a câştigat cu 3-1 în deplasarea din Principat.

Ponturi pariuri spectaculoase şi cote profitabile vă aşteaptă doar pe biletul cu goluri al zilei, unde experţii noştri încearcă să vă satisfacă toate cerinţele prin cele mai sigure recomandări.

Bilet goluri la pariuri, 27 septembrie 2020

Andrej Kramaric e principala armă a lui Hoffenheim în confruntarea cu Bayern Munchen. Croatul a înscris toate cele cinci goluri ale lui Hoffenheim de până acum. Gazdele sunt pregătite de Sebastian Hoeness, fost antrenor la juniorii lui Bayern. Cu el pe bancă, Bayern 2 a promovat în liga a doua sezonul trecut. Gazdele au terminat pe 6 ultimul campiona şi vor juca în Europa League. De cealaltă parte, Bayern vine duă un nou succes, cu Sevilla, în Supercupa Europei, scor 2-1. Campioana Europei a ajuns la o serie de 32 de meciuri fără înfrângere, dintre care 23 de victorii.

Cu ajutorul cotelor noastre, vă puteţi îndeplini cerinţele de rulaj la bonusuri pariuri pe care încercaţi să le transformaţi în sume reale direct în conturile voastre.

Bilet goluri la pariuri, 27 septembrie 2020

Atletico Madrid primeşte vizita Granadei. Echipa lui Simeone a terminat pe locul 3 sezonul trecut, la 17 puncte de campioana Real Madrid. Înainte deacest meci, madrilenii au reuşit un sufer transfer. Luis Suarez a venit liber de contract de la Barcelona. De cealaltă parte, Granada a început sezonul cu 2-0 contra lui Bilbao, iar apoi a învins-o cu 2-1 pe Alaves.

Barcelona debutează şi ea în noul sezon de LaLiga. Catalanii au un nou antrenor, pe Ronald Koeman, dar au rămas fără foarte mulţi jucători. Arthur, Nelson Semedo, Ivan Rakitic, Luis Suarez şi Arturo Vidal au părăsit gruparea de pe Camp Nou. A rămas însă Messi, cel puţin încă un sezon. În schimb, Villarreal a jucat de două ori şi nu a pierdut. A remizat cu Huesca, scor 1-1 şi a învins-o pe Eibar, scor 2-1.

  • Monaco - Strasbourg Peste 2,5 @ 1.87
  • Hoffenheim - Bayern GG @ 1.51
  • Atletico Madrid - Granada Peste 2,5 @ 2.30
  • Barcelona - Villarreal GG @ 1.57

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare