Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 28 iunie 2020

Bilet goluri la pariuri, 28 iunie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 28 iunie 2020, este compus din patru partide care se desfăşoară în patru dintre ţările cu cel mai bun fotbal din lume.

Este vorba despre un derby de tradiţie în Serie A, AC Milan - AS Roma, dar şi de un alt joc programat în primul eşalon din Italia, Sampdoria - Bologna. Tot astăzi şi tot pe acest bilet se regăseşte confruntarea din LaLiga, Levante - Betis, dar şi sfertul de finală din Cupa Angliei, Sheffield - Arsenal. AC Milan şi AS Roma îşi dau întâlnire pe San Siro în runda cu numărul 28 din Serie A, astăzi, de la ora 18:15. „Diavolul milanez” are 39 de puncte şi este pe locul 8 în clasament, la egalitate cu Parma şi la trei puncte distanţă de locurile care duc în cupele europene.

Daţi lovituri la pariuri sportive în această zi prin intermediul biletelor noastre care au o rată de câştig de peste 70% şi prin intermediul cărora vă puteţi rula sumele necesare la bonusuri case de pariuri.

Bilet goluri la pariuri, 28 iunie 2020

După o serie de trei meciuri în care nu a bătut pe nimeni, Milan a câştigat cu 4-1 pe terenul lui Lecce. De cealaltă parte, romanii ocupă poziţia a cincea, cu 48 de puncte, la şase lungimi de Atalanta, echipă aflată pe ultimul loc care duce în Liga Campionilor. Roma a pierdut ultima dată chiar cu Atalanta, în februarie, legând de atunci patru victorii consecutive în Serie A.

Promoţii de top, chiar şi cu bonusuri sloturi aveţi pe site-ul nostru, unde specialişti cu ani de experienţă în spate vă prezintă cele mai bun recomandări pentru acest final de săptămână.

Bilet goluri la pariuri, 28 iunie 2020

În aceeaşi etapă se dispută şi meciul dintre Sampdoria şi Bologna, dar de la ora 20:30. În tur, oaspeţii s-au impus cu 2-1. Ultimele şapte confruntări directe au fost câştigate de formaţia care a jucat din postura de gazdă. Sampdoria tremură pentru locul în Serie A. Este pe locul pe 16, la doar un punct de Lecce, echipă aflată pe primul loc retrogradabil. De cealaltă parte, oaspeţii sunt pe locul 11, cu 34 de puncte, unul peste Sassuolo şi unul sub Cagliari. De când s-a reluat Serie A a evoluat doar contra lui Juventus şi a pierdut cu 0-2. Bologna a ajuns astfel la patru meciuri la rând fără succes.

De la ora 15:00, Levante şi Betis sunt adversare în runda cu numărul 32 din LaLiga. Cele două echipă se află partea a doua a clasamentului. Gazdele ocupă poziţia a 12-a, cu 38 de puncte, 12 mai peste linia retrogradării. În schimb, andaluzii sunt pe locul 13, cu 37 de puncte. Oaspeţii au ascendent moral după rezultat înregistrat în runda precedentă, atunci când au învins-o pe Espanyol, scor 1-0. În schimb, Levante a pierdut greu cu Atletico Madrid, scor 0-1.

Sheffield e în căutarea celui de-al 5-lea trofeu FA Cup, trofeu pe care nu l-a mai câştigat de mai bine de 90 de ani. Mai întâi trebuie să ajungă însă în semifinale, dacă trece de Arsenal. Tunarii sunt echipa cu cele mai multe cupe ale Angliei câştigate, 13 la număr. Ultima cupă câştigată a fost cucerită în urmă cu trei ani, când a învins-o cu 2-1 pe Chelsea.

  • AC Milan - AS Roma GG @ 1.57
  • Sampdoria - Bologna Peste 1.5 Sampdoria @ 2.22
  • Levante - Betis GG @ 1.60
  • Sheffield - Arsenal GG @ 1.87

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare