Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 29 august 2020

Bilet goluri la pariuri, 29 august 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 29 august 2020, este alcătuit din trei meciuri cât se poate de interesante. Este vorba despre Supercupa Angliei, Arsenal - Liverpool şi despre confruntările din prima ligă norvegiană, Brann - Stromsgodset şi Haugesund - Valerenga.

Arsenal şi Liverpool deschid noul sezon din Anglia. La ora 18:30, pe Webley, este programat meciul Cummunity Shield, adică Supercupa Angliei. Arsenal vine din postura de câştigătoare a Cupei, pe care a obţinut-o după victoria cu Chelsea, scor 2-1, ambele goluri ale „tunarilor” fiind marcate de Aubameyang.

În rubrica biletul zilei, puteţi găsi cote şi pronosticuri profitabile care vă pot ajuta să daţi adevărate lovituri la pariuri sportive.

Bilet goluri la pariuri, 29 august 2020

În perioada de pregătire, echipa lui Arteta a avut doar un singur meci amical, pe care l-a câştigat, scor 4-1, cu MK Dons. Arsenal şi-a salvat sezonul trecut prin câştigarea Cupei. În Premier League a încheiat pe locul 8. De cealaltă parte, cormoranii au cucerit primul titlu după 30 de ani de secetă. Câştigătoare a UEFA Champions League în 2019, echipa lui Klopp nu şi-a apărat trofeul, ea fiind eliminată în optimi de Atletico.

Specialiştii noştri, care au ani de experienţă în spate, vă ajută să obţineţi câştigurile mult aşteptate prin ajutorul unor ponturi pariuri de top.

Bilet goluri la pariuri, 29 august 2020

De la ora 21:30, Brann şi Stromsgodset sunt adversare în etapa a 16-a a campionatului din Norvegia. Gazdele sunt pe locul 7, cu 21 de puncte. De cealaltă parte, oaspeţii ocupă poziţia a zecea, cu 18 puncte. Gazdele au câştigat ultimul meci, scor 2-0, cu Stabaek. Golaverajul de până acum este negativ, 20 de goluri marcate şi 21 încasate. În schimb, Stromsgodset a fost învinsă în runda precedentă de Viking, scor 0-2. Cinci victorii, trei remize şi şapte eşecuri au până acum oaspeţii. Golaverajul este şi în acest caz negativ, 22 la 31.

De la ora 19:00, Haugesund primeşte vizita celor de la Valerenga. Gazdele sunt pe locul 9, cu 18 puncte, la fel ca Stromgodset şi Stabaek. Valerenga este pe locul 5, cu 26 de puncte, două mai puţine decât
Odd, ultima ocupantă a podiumului. Gazdele au câştigat cu Aalesund în runda precedentă, scor 3-1. De cealaltă parte, oaspeţii au bătut-o pe Sandefjord, scor 2-1.

  • Arsenal - Liverpool GG&Peste 2,5 goluri @ 2.82
  • Brann - Stromsgodset GG @ 1.50
  • Haugesund - Valerenga GG @ 1.72

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare