Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 3 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 3 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 3 mai 2020. Pentru ultima zi a acestei săptămâni am pregătit un bilet pe care se regăsesc patru partide pe care se poate paria numărul de goluri.

Toate confruntările se desfăşoara în runda cu numărul şapte din Vysshaya Liga, campionatul Belarusului. Este vorba despre Belshina - Brest, BATE Borisov - Neman, Soligorsk - Isloch Minsk şi Vitebsk - Slavia Mozyr. Meci cât se poate de complicat pentru Belshina, care până acum nu a bătut pe nimeni şi care primeşte vizita campioanei Dinamo Brest.

Cele mai tari bonusuri case de pariuri de pe piaţa din România vă sunt prezentate în articolele noastre speciale, în fiecare săptămână, totul la recomandarea experţilor noştri.

Bilet goluri la pariuri, 3 mai 2020

Pe ultimul loc în clasament, Belshina a obţinut singurul punct de până acum chiar în runda precedentă, atunci când a remizat la unu cu Smolevichi. Dinamoviştii nu au început însă nici ei prea strălucit campionatul. Au obţinut doar şapte puncte în primele şase etape. Nu doar că este pe locul 12 înaintea acestui duel, dar are şi goalveraj negativ, 5 la 6.

Iar în zilele în care nu aveţi pe ce paria, din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial, puteţi încerca jocurile de casino online, care vă pot transforma bonusuri sloturi pe care le primiţi în bani reali în balanţa voastră.

Bilet goluri la pariuri, 3 mai 2020

BATE Borisov porneşte favorită certă înainte să primească vizita lui Neman Grodno. Vicecampioana Belarusului este o adevărată forţă pe teren propriu, acolo unde nu a pierdut în 30 din ultimele 32 de meciuri disputate. Moemntan este însă doar pe locul 6 în clasament, cu zece puncte. La polul opus, oaspeţilor nu le priesc depalsările. În ultimele 3 meciuri afară au câştigat doar un punct. Neman este pe locul 12, cu opt puncte.

Cea mai bună echipă în deplasare, Şahtior Soligorsk o înfruntă pe cea mai bună echipă pe teren propriu, Isloch Minsk. Doar pe oaspeţii se ridică însă la nivelul performanţei obţinute până acum. Isloch este pe locul 3 în Vysshaya Liga, cu 12 puncte. De cealaltă parte, echipa lui Azdren Llullaku se zbate în partea de jos a clasamentului, fiind pe locul 13, cu opt puncte.

Vitebsk primeşte şi ea azi vizita Slaviei Mozyr. Gazdele sunt pe poziţia a cincea, cu zece puncte, dar cu goalveraj negativ, patru goluri marcate şi cinci încasate. Slavia Mozyr este deasupra zonei fierbinţi a clasamentului, pe locul 14, cu şapte puncte şi golaveraj de 7 la 10.

  • Belshina - Brest Peste 1,5 goluri Brest @ 1.80
  • BATE - Neman Peste 2.5 goluri @ 2.08
  • Soligorsk - Isloch Minsk Peste 0,5 goluri Isloch @ 1.70
  • Vitebsk - Slavia GG @ 2.10

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare