Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 31 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 31 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 31 mai 2020. Săptămâna se încheie cu fotbal al foc automat în campionatele care se desfăşoară în Europa în ciuda pandemiei cu coronavirus. Biletul acesta conţine un calup de şase meciuri în care principala miză o reprezintă golurile.

În etapa cu numărul 11 din Belarus, BATE Borisov vrea să îşi consolideze fotoliul de lider. Vicecampioana este pe primul loc, cu 22 de puncte, cu unul mai mult decât Zhodino. Ocupanta locului 2 şi-a jucat însă deja meciul din această rundă. BATE are cel mai bun atac din campionat, 22 de goluri marcate şi a primit până acum zece goluri. De cealaltă parte, oaspeţii de la Isloch sunt pe locul 6, cu 15 puncte. Isloch este singura echipă din Belarus fără egal în acest sezon.

Într-un weekend plin de meciuri, după o pauză extrem de lungă şi foarte dificilă pentru microbişti, ponturi pariuri de top vă aşteaptă pe site-ul nostru.

La Brest e derby între Rukh şi Dinamo. Gazdele sunt pe locul 8, cu 14 puncte, cu unul mai mult decât formaţia oaspete, care se află însă pe poziţia a 11-a. Rukh Brest a marcat până acum opt goluri şi a încasat şase, spre deosebire de Dinamo Brest care e pe zero, cu 13 goluri marcate şi 13 primite.

În Vysshaya Liga Reserve, Minsk 2 primeşte vizita lui Slutsk 2. Gazdele pornesc cu prima şansă. Sunt pe locul 5, cu 19 puncte, la trei lungimi de podium. Minsk 2 are şase victorii, un egal şi o înfrângere, 18 goluri marcate şi zece primite. De cealaltă parte, Slutsk 2 e pe locul 11, cu 11 puncte obţinute din trei victorii, două remize şi cinci eşecuri. Golaverajul este unul negativ, 16 la 23.

Până la revenirea celorlalte competiţii din sportul mondial, ponturi fotbal de neratat şi cote profitabile aveţi în articolele noastre speciale.

În Danemarca, Esbjerg - Aalborg este singurul meci al zilei din etapa a 25-a. Fosta echipă a lui Adrian Petre e penultima în clasament, cu 17 puncte. În schimb, Aalborg este pe locul 6, ultimul care duce în play-off, cu 37 de puncte, două peste urmăritoarea Randers.

Pe locul 9 în campionatul Cehiei, Sparta Praga e la o victorie de locul 6, ultimul care duce în play-off-ul pentru titlu. Echipa lui Florin Niţă joacă în deplasare la Karvina, formaţie situată pe locuş 13, cu 24 de puncte.

Tot astăzi e programat şi derbyul din Ucraina, Şahtior Doneţk - Dinamo Kiev. Cele două echipe se întâlnesc în play-off, dar meciul nu mai este la fel de echilibrat ca altă dată. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu e pe primul loc, cu 59 de puncte, 13 peste urmăritoarea Zhorya. În schimb, dinamoviştii ocupă abia locul 4, tot cu 46 de puncte, dar cu un golaveraj mai slab decât Zhorya şi Desna.

  • BATE - Isloch sub 2,5 goluri @ 1.61
  • Rukh Brest - Dinamo Brest GG @ 1.83
  • Minsk 2 - Slutsk 2 GG @ 1.68
  • Esbjerg - Aalborg peste 2,5 goluri @ 2.07
  • Karvina - Sparta Praga GG @ 1.97
  • Sahtior - Dinamo Kiev peste 2,5 goluri @ 2.08

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare