Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 4 octombrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 4 octombrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 4 octombrie 2020, este format din patru super meciuri. Este vorba despre două dueluri de foc din Premier League, Arsenal - Sheffield United şi Aston Villa - Liverpool, unul din Serie A, AC Milan - Spezia şi unul din LaLiga, Barcelona - Sevilla.

Arsenal a avut parte de un start de sezon excelent în campionat, 3-0 la Fulham şi 2-1 cu West Ham. „Tunarii” nu au mai avut acelaşi parcurs bun şi cu Liverpool, care s-a impus cu 3-1. Echipa lui Mikel Arteta s-a revanşat în Cupa Ligii, atunci când au trecut de „cormorani” la loviturile de departakare. De cealaltă parte, oaspeţii au început cum nu se poate mai prost. Au patru înfrângeri din patru, în campionat şi Cupa Ligii. În Premier League, a cedat fără să marcheze măcar în trei runde, 0-2 cu Wolves, 0-1 la Aston Villa şi cu Leeds şi are şase înfrângeri consecutive în campionat cumulate cu cele din sezonul trecut.

În rubrica biletul zilei, vă aşteaptă cele mai bune cote şi o mulţime de bilete câştigătoare, aşa că fiţi pe fază în fiecare zi şi nu rataţi recomandările experţilor noştri.

Bilet goluri la pariuri, 4 octombrie 2020

Aston Villa are două victorii în noul sezon, cu Sheffield şi cu Fulham. În Cupa Ligii, gazdele celor de la Liverpool au pierdut cu Stoke, acasă, scor 0-1. De cealaltă parte, Liverpool a avut misiune dificilă în Cupa Ligii, acolo unde a jucat 120 de minute şi a pierdut cu Arsenal la loviturile de departajare. Tot pe Arsenal a învins-o Liverpool în ultima etapă, scor 3-1, fiind a treia victorie din trei, după 4-3 cu Leeds şi 2-0 la Chelsea.

Dacă vreţi ponturi pariuri sigure, nu staţi pe gânduri şi accesaţi materialele speciale ale experţilor noştri.

Bilet goluri la pariuri, 4 octombrie 2020

AC Milan primeşte vizita Speziei după un meci infernal în play-off-ul UEFA Europa League. Gazdele s-au caificat în grupe după ce au câştigat cu scorul de 9-8 la loviturile de departajare în faţa lui Rio Ave. În Serie A, „Diavolul milanez” a câştigat cu 2-0 atât în faţa Bolognei şi A luiCrotone. Spezia nu s-a adaptat încă la ritmul din prima ligă. Nou-promovata a pierdut cu 1-4 în prima rundă şi în a a doua învins-o pe Udinese, scor 2-0.

Barcelona e pe locul 6 în La Liga, dar are trei meciuri mai puţine decât liderul Real Sociedad. Catalanii au câştigat ambele partide jucate. Au marcat şapte goluri şi nu au primit niciunul. Sezonul trecut, noua echipă a lui Koeman a terminat pe locul 2, cu 25 de succese în 38 de etape. Barca a pierdut de numai şase ori. Sevilla e la egalitate de puncte cu Barcelona, tot cu două victorii în două etape disputate. Cele două echipe au jucat ultima dată în luna iunie, meciul terminându-se cu o remiză albă.

  • Arsenal - Sheffield Utd. Peste 2,5 @ 1.87
  • Aston Villa - Liverpool Peste 2,5 @ 1.57
  • AC Milan - Spezia Peste 2,5 @ 1.61
  • Barcelona - Sevilla Peste 2,5 @ 1.57

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare