Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 4 septembrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 4 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 4 septembrie 2020, este alcătuit din trei meciuri: Italia - Bosnia, Olanda - Polonia şi Norvegia - Austria. Toate fac parte din cadrul primei etape din UEFA Nations League.

Italia primeşte vizitat Bosniei fiind deja calificată la Campionatul European după ce a făcut o campanie de senzaţie. Zece victorii din zece şi golaveraj 37 la patru. Squadra Azzurra a câştigat grupa J, din care au mai făcut parte Finlanda, Grecia, Bosnia, Armenia şi Liechtenstein. De cealaltă parte, Bosnia a ratat calificarea la Euro după ce a terminat pe patru grupa câştigată de Italia. Oaspeţii mai au şanse în play-off-ul din octombrie, acolo unde au meci cu Irlanda de Nord în semifinale.

Cele mai sigure ponturi pariuri de pe piaţă vă aşteaptă pe site-ul nostru, în special în această perioadă în care echipele naţionale joacă la foc automat.

Bilet goluri la pariuri, 4 septembrie 2020

Olanda e sigură de prezenţa la Euro 2020. A terminat pe locul 2 grupa cu Germania, Irlanda de Nord, Belarus şi Estonia. Batavii au avut şase victorii în opt partide şi doar o înfrângere, cu Germania, scor 2-3, şi o remiză cu Irlanda de Nord, 0-0. Polonia va juca fără Lewandowski. Leşii au câştigat grupa din prelimarii, şase puncte peste Austria şi va juca pentru a patra oară la rând la Campionatul European.

Cu ajutorul cotelor noastre, puteţi transforma sumele din bonusuri pariuri în bani cash direct în conturile voastre de pariori.

Bilet goluri la pariuri, 4 septembrie 2020

Norvegia a terminat pe locul 3 grupa din care a făcut parte şi România. Nordicii au fost pe 2, după Spania şi Suedia. Norvegia a promovat în al doilea eşalon din UEFA Nations League, după ce a câştigat grupa cu Bulgria, Cipru şi Slovenia. Pe teren propriu nu a primit niciun gol. De cealaltă parte, Austria va juca sigur la Euro. A terminat pe 2 grupa cu Polonia, Macedonia, Slovenia, Israel şi Letonia. În preliminarii, oaspeţii de azi au avut patru victorii din cinci pe teren propriu, dar în deplasare au pierdut de două ori şi au făcut un egal. Slovenia şi Macedonia au fost singurele victime ale Austriei în deplasare.

  • Italia - Bosnia GG @ 2.10
  • Olanda - Polonia GG @ 2.07
  • Norvegia - Austria GG @ 1.90

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare