Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 5 septembrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 5 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 5 septembrie 2020, este alcătuit din patru meciuri extrem de interesante.

Este vorba despre trei meciuri din prima etapă a UEFA Nations League şi despre un meci din liga a doua a României: Islanda - Anglia, Danemarca - Belgia, Portugalia - Croaţia şi Miercurea Ciuc - U Craiova.

Până la revenirea competiţiilor de top intercluburi, pe lângă partidele din Liga Naţiunilor, puteţi încerca şi cele mai tari bonusuri casino de pe piaţă.

Bilet goluri la pariuri, 5 septembrie 2020

Islanda şi Anglia sunt adversare de la ora 21:45. Din grupa celor două mai fac parte Danemarca şi Belgia. Nordicii au ratat calificarea la Campionatul European după ce au încheiat pe locul 3 grupa cu Franţa, Turcia, Albania, Andorra şi Moldova. Islanda mai are o şansă în baraj, acolo unde în semifinale dă peste România. De cealaltă parte, Anglia e deja calificată. A câştigat grupa cu Cehia, Kosovo, Bulgaria şi Muntenegru, cu şapte victorii şi o singură înfrâgere. 37 de goluri au marcat britanicii în preliminarii.

Pronosticurile şi cotele profitabile din rubrica biletul zilei vă sunt aduse de Andrei Dumitru, care are o rată excelentă de pariuri câştigătoare de peste 70%.

Bilet goluri la pariuri, 5 septembrie 2020

De la aceeaşi oră, Danemarca şi Belgia sunt şi ele adversare. Nordicii s-au calificat deja la Euro, după ce au terminat pe locul 2 grupa cu Elveţia, Irlanda, Georgia şi Gibraltar. Danemarca e singura echipă care nu a luat bătaie, cu patru victorii şi patru remize. De cealaltă parte, belgienii s-au calificat şi ei după ce au câştigat toate meciurile din grupa preliminară.

E derby între Portugalia şi Croaţia. Lusitanii au cucerit prima ediţie a Ligii Naţiunilor, în timp ce Croaţia e vicecampioana mondială. Portugalia e aşadar calificată deja la Euro, turneu pe care l-a câştigat în 2016. Croaţii sunt şi ei calificaţi la Euro, după ce au terminat pe primul loc grupa cu Ţara Galilor, Slovacia, Ungaria şi Azerbaidjan.

Miercurea Ciuc au scăpat ca prin urechile acului de retrogradare. Înainte de întreruperea competiţiei, ciucanii erau pe locul 17, cu 22 de puncte şi o serie de patru înfrângeri consecutive. În prima etapă, Miercurea Ciuc a învins Comuna Recea, scor 1-0. De cealaltă parte, oltenii vor debuta în noul sezon de Liga 2 deoarece au avut mai multe cazuri de COVID-19 în prima etapă, iar partida a fost amânată.

  • Islanda - Anglia Peste 1,5 goluri Anglia @ 1.44
  • Danemarca - Belgia GG @ 1.70
  • Portugalia - Croaţia GG @ 1.90
  • Miercurea Ciuc - U Craiova Gol Miercurea Ciuc @ 1.45

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare