Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 6 septembrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 6 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 6 septembrie 2020, este alcătuit din patru partide. Două se dispută în etapa a doua din UEFA Nations League.

Este vorba despre Elveţia - Germania şi Spania - Ucraina. Celelalte două sunt programate în Liga 2 din România, CSM Reşiţa - Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni - Gloria Buzău. Elveţia şi Germania sunt adversare în grupa A4 din UEFA Nations League, etapa cu numărul 2. În prima rundă, gazdele de azi au fost învinse de Ucraina, scor 1-2.

Pentru cele mai bune ponturi pariuri, nu ezitaţi să intraţi pe site-ul nostru, unde puteţi găsi articole speciale cu bilete câştigătoare.

Bilet goluri la pariuri, 6 septembrie 2020

La Euro 2020, care se va disputa anul viitor, selecţionata din Ţara Cantoanelor estedeja calificată după ce a câştigat grupa preliminară. De cealaltă parte, Germania a debutat cu o remiză în derbyul din prima etapă, cu Spania, scor 1-1. Nemţii joacă fără presiune. Sunt deja calificaţi la Euro de anul viitor, dar şi la cel din 2024 pe care îl vor găzdui.

Pe lângă pronosticurile şi cotele profitabile pe care vi le recomandăm, în materialele noastre, vă puteţi găsi oferte excelente cu bonusuri pariuri de neratat.

Bilet goluri la pariuri, 6 septembrie 2020

Spania are moralul bun după ce a reuşit să o egaleze pe Germania în prelungiri. Ibericii au o formă foarte bună pe teren propriu în faţa adversarei din această seară, Ucraina. În cele trei confruntări pe care le-au jucat acasă contra vecinilor noştri, Spania s-a impus de fiecare dată. Ucraina vine după succesul cu Elveţia, scor 2-1 şi e pe primul loc în grupă. În ultimele zece deplasări, oaspeţii de azi au pierdut un singur meci, cu Slovacia, scor 1-4.

CSM Reşiţa - Petrolul se joacă de la ora 13:00, în etapa a doua din Liga 2. Pentru gazde, acesta va fi primul meci al sezonului. Pe banca Reşiţei va sta în acest sezon Alexandru Pelici, cel care l-a înlocuit pe Dorinel Munteanu. De cealaltă parte, Vio Moldovan a debutat cu stângul pe banca Petrolului, scor 1-2, cu Farul, în prima etapă. Ploieştenii au ca obiectiv promovarea în Liga 1 după ce sezonul trecu au eşuat terminând pe locul 5 din 6.

CS Mioveni primeşte vizita Gloriei Buzău, de la ora 18.30, în etapa a doua din Liga 2. În prima etapă, piteştenii au remizat nul cu ACS Poli Timişoara. De cealaltă parte, oaspeţii au remizat la 1, cu Concordia Chiajna.

  • Elveţia- Germania Peste 2,5 @ 1.85
  • Spania - Ucraina GG @ 1.91
  • CSM Reşiţa - Petrolul Ploieşti Gol Reşiţa @ 1.38
  • CS Mioveni - Gloria Buzău GG @ 1.8

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare