Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 8 septembrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 8 septembrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 8 septembrie 2020, este format din trei meciuri, toate programate să se dispute în etapa a doua din UEFA Nations League.

Este vorba despre Belgia - Islanda, Danemarca - Anglia şi Franţa - Croaţia. Cele trei partide însumează cota 6.97. Belgia şi Islanda sunt adversare în această seară începând cu ora 21:45. În runda inaugurală, belgienii au câştigat meciul cu Danemarca, scor 2-0, prin golurile lui Denayer şi Mertens. A fost a 11-a victorie la rând a gazdelor de azi. De cealaltă parte, Islanda, viitoarea adversară a României din barajul de calificare la Euro s-a ţinut tare în faţa Angliei. Britanicii au câştigat cu 1-0 graţie unui gol marcat în prelungiri de Sterling din penalty.

Cele mai bune ponturi pariuri şi pronosticuri câştigătoare, venite alături de cote profitabile, pe toate le puteţi găsi pe site-ul nostru în materiale speciale scrise de experţi din domeniu.

Bilet goluri la pariuri, 8 septembrie 2020

De la aceeaşi oră se înfruntă şi Danemarca şi Anglia. În prima etapă, nordicii au fost victima Belgiei, scor 0-2. A fost primul eşec al danezilor după 16 meciuri consecutive fără înfrângere. Din septembrie 2018 nu mai pierduse gazda de azi a Angliei. În schimb, Anglia s-a chinuit serios cu Islanda.

Cu ajutorul biletelor noastre, vă puteţi îndeplini visul de a transforma bonusuri pariuri în sume reale direct în conturile voastre de la fiecare agenţie.

Bilet goluri la pariuri, 8 septembrie 2020

Nu doar ca a marcat golul victorie din penalty în prelungiri, dar imediat după gol, viitoarea adversara a României a beneficiat şi ea de o lovitură de pedeapsă pe care a ratat-o. A fost al patrulea succes la rând al englezilor fără gol primit.

Tot astăzi are loc şi reeditarea finalei Cupei Mondiale, Franţa - Croaţia. În prima rundă, campioana mondială a câştigat meciul cu Suedia, scor 1-0, printr-un gol marcat de Mbappe. Vedeta lui PSG nu va juca din cauza faptului că a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Croaţii sunt în căutarea revanşei după ce au pierdut meciul din 2018, scor 2-4. Mai mult, oaspeţii au fost învinşi şi în primul meciul din UEFA Nations League. Croaţia a fost victima Portugaliei, scor 1-4.

  • Belgia - Islanda Peste 2,5 Belgia @ 1.97
  • Danemarca - Anglia GG @ 1.77
  • Franţa - Croaţia GG @ 2.00

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare