Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet pariuri goluri 25.02.2018. Trei meciuri de top

Bilet pariuri goluri 25.02.2018. Trei meciuri de top

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri goluri 25.02.2018. FCSB primeşte vizita celor de la Sepsi după umilinţa cu Lazio, AS Roma şi AC Milan se bat pentru Europa în Serie A, iar Mourinho şi Conte oferă partida zilei în Premier League.

Cele mai tari meciuri din Anglia sunt programate duminică, unul în Premier League şi unul în Carabao Cup. Pe lângă acestea, se mai dispută partide interesante şi în Spania, Italia sau Franţa.

Bilet pariuri goluri 25.02.2018

Primul meci care ne-a atras atenţia este Manchester United - Chelsea. Jose Mourinho are o nouă luptă cu Antonio Conte, după cea pierdută în tur, 0-1 la Londra. Acum, portughezul vrea victoria cu atât mai mult cu cât relaţia dintre el şi italian s-a deteliorat şi declaraţiile dintre cei doi au fost foarte aprinse. Cu toate acestea, atât United, cât şi Chelsea, sunt două echipe care se apără la perfecţie, aşa că ne aşteptăm să vedem foarte puţine goluri în meci.

AS Roma - AC Milan este cel mai tare meci la rundei în Serie A, aşa că toată lumea va sta cu ochii pe această partidă duminică seara. Romanii sunt favoriţi, în special pentru că au un lot mai puternic, dar şi pentru că sunt mai odihniţi, după ce AC Milan a jucat joi în Europa League cu Ludogoret. Statistica este şi ea de partea romanilor, care au câştigat ultimele patru meciuri directe. Acum alegem un pariu pe goluri, deoarece şi oaspeţii sunt într-o formă bună cu multe meciuri la rând fără înfrângere.

Bilet pariuri goluri 25.02.2018

FCSB vine după umilinţa cu Lazio, 1-5 în Europa League, iar acum trebuie să câştige pentru a mai spăla ruşinea în faţa fanilor. Mai mult, toate cele trei puncte sunt obligatorii pentru a păstra şanse în continuare la titlu dacă CFR Cluj câştigă la Juventus. Ne aşteptăm la goluri, aşa că pariul nostru este un duel cu minimum trei reuşite. 

Manchester United - Chelsea Sub 2,5 @ 1.70
AS Roma - AC Milan Peste 2,5 @ 1.80
FCSB - Sepsi Peste 2,5 @ 1.75
Curs final: 5.35

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalangliachelseamanchester united 

viewscnt
Articole similare