You are here:

Bilet pariuri goluri 28.02.2018. Spectacol în iarbă

Bilet pariuri goluri 28.02.2018. Spectacol în iarbă

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri goluri 28.02.2018. Meciurile de astăzi au toate ingredientele să producă spectacol, însă contează foarte mult şi cum va fi vremea, mai ales că Europa se află sub un val de ger.

Bilet pariuri goluri 28.02.2018

Primul meci care ne-a atras atenţia este cel dintre Tottenham şi Rochdale, din Cupa FA. Partida a avut nevoie de o rejucare, după ce londonezii au surprins pe toată lumea în primul meci, când n-au putut să se impună în faţa unei echipe din ligile inferioare şi au terminat la egalitate, scor 2-2. Acum, Spurs nu mai are nicio scuză, mai ales că joacă pe teren propriu şi calificarea e obligatorie în goana acestora după trofee. Fiind totuşi o cotă foarte mică, recomandăm să evitaţi pariurile pe solişti şi să jucaţi pe minimum trei goluri în meci. Acest pronostic este cotat cu 1.33

Al doilea meci de pe biletul cu goluri de miercuri le pune faţă în faţă pe Hermannstadt şi FCSB. În această săptămână au fost foarte multe discuţii despre această partidă, în special pentru că FCSB dorea amânarea jocului, din cauza vremii şi terenului prost, plin de zăpadă. Cu toate acestea, Federaţia nu a fost de acord şi a programat jocul, mai ales că se vânduseră nu mai puţin de 14.000 de biletele pentru acest duel. Oficialii bucureşteni nu sunt foarte încântaţi de acest lucru şi au declarat că pe teren vor intră o partde dintre rezerve, pentru a proteja titularii. Cine transmite Serie A. Meciul se anunţă foarte greu, aşa că recomandăm să pariaţi pe maximum două reuşite în cele 90 de minute. Cota este 1.75.

Bilet pariuri goluri 28.02.2018

Închidem biletul cu partida din La Liga, Eibar - Villarreal. Cele două grupări oferă meciuri foarte spectaculoase când se întâlnesc, iar cel mai bun exemplu este duelul din tur, când Submarinul Galben s-a impus pe teren propriu cu 3-0. Sezonul trecut, ambele partide directe au fost sub semnul "peste", aşa că şi acum ne aşteptăm să vedem foarte multe reuşite. Cota este excelentă, 2.03.

Bilet pariuri goluri 28.02.2018
Tottenham - Rochdale Peste 2,5 goluri @ 1.33
Hermannstadt - FCSB Sub 2,5 goluri @ 1.75
Eibar - Villarreal Peste 2,5 goluri @ 2.03
Curs final: 4.72

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbaltottenhamfcsb 

viewscnt
Articole similare