Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul preferat al pariorilor. Ţi-am ales doar variante pe goluri din oferta de duminică

Biletul preferat al pariorilor. Ţi-am ales doar variante pe goluri din oferta de duminică

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet pariuri goluri 18.02.2018. Finalul de săptămână ne aduce câteva partide care se anunţă spectaculoase, aşa că cele mai indicate pronosticuri pentru acestea sunt pe un număr mare de goluri.

Bilet pariuri goluri 18.02.2018. Sparta - Liberec

Primul meci de pe bilet este din 1.Liga, unde Sparta Praga joacă împotiva celor de la Liberec. Echipa din capitala Cehiei a investit foarte mulţi bani în această iarnă, având ca obiectiv prezenţia în Liga Campionilor în sezonul următor. Printre jucătorii aduşi se află şi românii Nicuşor Stanciu şi Florin Niţă, amândoi anunţaţi titulari. Primul duel pentru Sparta din acest an în campionat este cu Liberec, împotriva căreia a terminat la eglalitate în tur, scor 1-1. Acum mizăm pe un meci dominat de gazde, care joacă foarte bine pe teren propriu.

Bilet pariuri goluri 18.02.2018. Poli Timişoara - Poli Iaşi

Al doilea meci este din Liga 1 Betano, unde Poli Timişoara joacă împotriva celor de la Poli Iaşi. Moldovenii au câştigat ambele partide disputate în 2018 şi au doar două puncte distanţă de Dinamo, ultima ocupantă a unui loc de play-off, aşa că vor forţa la maximum în ultimele două jocuri pentru a face o minune. Poli Timişoara nu este în cea mai bună formă, însă are jucători în atac care pot înscrie când au în faţă o apărare visătoare. Chiar dacă meciul se anunţă foarte strâns, mizăm pe oaspeţi că vor ieşi la joc şi vor înscrie.

Bilet pariuri goluri 18.02.2018. AC Milan - Sampdoria

Încheiem biletul cu AC Milan – Sampdoria, duel din Serie A. Milanezii sunt într-o formă foarte bună, reuşind să câştige cu 3-0 la Ludogoreţ şi să fie deja cu un pas în optimile de finală ale Europa League. Înainte de acel meci, diavolii au câştigat cu 4-0 la Spal, ceea ce ne duce cu gândul la o formă cum visează fanii milanezi de mult timp. Sampdoria are şi ea rezultate bune, însă AC Milan va intra mult mai motivată pe teren, mai ales că trebuie să-şi ia revanşa după înfrângerea din tur. Cu siguranţă vom vedea goluri.

Bilet goluri 18 februarie 2018
Sparta Praga – Liberec Peste 2,5 @ 2.10
Poli Timişoara – Poli Iaşi Peste 2,5 @ 2.50
AC Milan – Sampdoria Peste 2,5 @ 1.70
Curs final: 8.92

Afla mai multe despre: bilet pariuriponturi pariuripariuri sportivegoluri 

viewscnt
Articole similare