You are here:

Biletul Zilei 01.03.2018. Avem încredere în oaspeţi

Biletul Zilei 01.03.2018. Avem încredere în oaspeţi

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 01.03.2018. Joi avem parte de câteva dueluri interesante, iar echipele care ne-au atras cel mai mult atenţia sunt Lyon şi FC Barcelona.

Biletul Zilei 01.03.2018

Cupa Franţei a ajuns în faza sferturilor de finală, iar joi este programată partida dintre Caen şi Lyon. Gazdele nu sunt în cea mai bună formă, în timp ce oaspeţii merg foarte bine pe toate fronturile, inclusiv Europa League, unde s-au calificat după o dublă victorie în faţa spaniolilor de la Villarreal, 3-1 şi 1-0.

Lyon şi Caen s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, în turul campionatului, tot la Caen, când Lyon a reuşit să ia toate cele trei puncte după o victorie la limită, scor 2-1. În timp ce Caen are trei meciuri la rând fără victorie, dintre care ultimul pierdut în weekend în Ligue 1 cu Rennes, de partea cealaltă Lyon vine după patru meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. Având în vedere forma şi lotul mult mai bun, ne aşteptăm să vedem o nouă victorie din partea celor de la Lyon. Meciuri online din Bundesliga sunt pe betano.com

Biletul Zilei 01.03.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei de joi este Las Palmas - FC Barcelona, din runda cu numărul 26 din La Liga. Gazdele sunt pe locul 18, primul sub linia retrogradării, la doar un punct de salvare. De partea cealaltă, FC Barcelona este lider neînvins, cu patru puncte în faţa celor de la Atletico şi 14 faţă de Real, cu un meci mai puţin disputat!

Catalanii s-au calificat şi în finala Cupei Spaniei, aşa că singura grija este acum rezolvarea calificării în Liga Campionilor, unde au terminat doar 1-1 cu Chelsea. În tur, FC Barcelona s-a impus pe teren propriu cu 3-0. ŞI acum ne aşteptăm la o victorie, aşa că mergem cu încredere pe 2 solist.

Biletul Zilei 01.03.2018
Caen - Lyon 2 @ 1.90
Las Palmas - FC Barcelona 2 @ 1.20
Curs final: 2.28

 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifc barcelonalyon 

viewscnt
Articole similare