You are here:

Biletul Zilei 02.03.2018. Pregătiţi de weekend

Biletul Zilei 02.03.2018. Pregătiţi de weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 02.03.2018, Vineri se joacă doar câteva meciuri interesante, însă suficient de multe pentru a putea face profit.

Biletul Zilei 02.03.2018

AS Monaco are un meci relativ uşor pe teren propriu, cu Bordeaux, o echipă care nu mai este de mult o forţă în Franţa.

AS Monaco este într-o formă destul de bună, reuşind să lege şase partide la rând fără înfrângere, dintre care patru câştigate. De parte acealaltă, Bordeaux are două jocuri fără victorie, iar acum are parte de una dintre cele mai grele deplasări din sezon. În tur, când au jucat prima oară, AS Monaco s-a impus în deplasare, scor 2-0. Ne aşteptăm ca şi acum partida să fie câştigată de monegasci, aşa că recomandăm să pariaţi cu încredere pe 1 solist.

Al doilea meci de pe biletul zilei este tot din Franţa şi le pune faţă în faţă pe Nice şi Lille. Gazdele nu trec deloc printr-o perioadă bună, având nu mai puţin de şase partide consecutive în care nu au mai simţit gustul victoriei. Norocul acestora este că întâlnesc una dintre cele mai slabe echipe ale momentului, Lille, care se afla pe penultimul loc în Ligue 1. Nu recomamandăm să partiaţi 1 solist, însă o dublă în favoarea gazdelor poate fi încercată.

Biletul Zilei 02.03.2018

Ultimul meci de pe bilet este din Cehia, unde Bohemians joacă împotriva celor de la Dukla Praga. Bohemians are un singur meci pierdut în acest sezon pe teren propriu, în timp ce Dukla Praga încă nu a simţit cum e să iei trei puncte în deplasare. Mai mult, Bohemians a arătat o formă bună în acest început de an, aşa că şansele să vedem un meci în care scoate cel puţin un punct sunt foarte mari.

Biletul Zilei 02.03.2018
AS Monaco - Bordeaux 1 @ 1.65
Nce - Lille 1X @ 1.20
Bohemians 1905 - Dukla Praga 1X @ 1.22
Curs final: 2.42

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare