Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 03.03.2018. Dublăm investiţia cu trei meciuri

Biletul Zilei 03.03.2018. Dublăm investiţia cu trei meciuri

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 03.03.2018. Sâmbătă este o zi în care se poate face profit, însă este nevoie de foarte multă atenţie, deoarece unele echipe au foarte mulţi accidentaţi sau se gândesc mai mult la partidele din cupele europene.

Biletul Zilei 03.03.2018

Sâmbătă avem zeci de partide interesante, însă am ales cele mai bune trei pronosticuri pentru un bilet care are ca scop dublarea mizei.

Prima partidă care ne-a atras atenţia este Liverpool – Newcastle. Gazdele au ca obiectiv podiumul, pentru a juca direct în grupele Ligii Campionilor, iar lupta se anunţă foarte strânsă pentru primele locuri în Premier League. Chiar dacă are meci în optimile de finală din Ligă marţi, cu Porto, faptul că s-a impus cu 5-0 în Portugalia nu mai aduce nicio emoţie cormoranilor pentru retur. Din acest motiv, suntem de părere că se vor concentra pe acest duel şi se vor impune fără mari probleme.

Al doilea meci de pe biletul zilei de sâmbătă este din La Liga şi le pune faţă în faţă pe Real Madrid şi Getafe. În timp ce FC Barcelona se bate cu Atletico pentru prima poziţie, Real Madrid se lupta cu Valencia pentru ultimul loc pe podium. După înfrângerea cu Espanyol, fanii aşteaptă un succes al galacticilor cu micuţa echipe de lângă Madrid, aşa că ne aşteptăm să vedem 1 solist.

Biletul Zilei 03.03.2018

Închidem biletul cu partida Lazio – Juventus, care este decizivă pentru torinezi în cursa pentru titlu. În cazul unei victorii a celor de la Napoli cu AS Roma şi o înfrângere a lui Juve, diferenţa dintre ele se va transforma în şapte puncte, aproape imposibil de recuperat. Din acest motiv, suntem de părere că Juventus va ieşi la joc de la început şi vor apărea şi golurile.

Biletul Zilei 03.03.2018
Liverpool – Newcastle 1 @ 1.21
Real Madrid – Getafe 1 @ 1.22
Lazio – Juventus Peste 1,5 goluri @ 1.36
Curs final: 2.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalspaniaitaliaanglia 

viewscnt
Articole similare