You are here:

Biletul Zilei 04.03.2018. Meciuri pentru titlu

Biletul Zilei 04.03.2018. Meciuri pentru titlu

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 04.03.2018. Manchester City, Bayern Munchen şi FC Barcelona sunt favoritele la câştigarea titlului în Anglia, Germania, respectiv Spania.

Biletul Zilei 04.03.2018

Anglia, Germania şi Spania au în mare pare campioana decisă, însă mai sunt etape care pot schimba lucrurile.

Începem cu Premier League, unde Manchester City primeşte vizita celor de la Chelsea. Conte vine acasă la Guardiola să se apere, deoarece ştie că este foarte greu să pleci cu toate cele trei puncte de la Manchester City. Cetăţenii vin după o săptămână excelentă, cu două victorii în faţa celor de la Arsenal, una dintre ele care a adus şi un trofeu. Ne aşteptăm să vedem o partidă interesantă, aşa că pariem pe minimum două goluri în meci.

Bayern Munchen joacă în această rundă la Freiburg, echipă pe care a învins-o în tur cu un incredibil 5-0. Sezonul trecut, Bayern a reuşit să câştige ambele partide, una la limită şi una tot cu o victorie la handicap. Acum, Bayern trebuie să câştige pentru a spăla semi-ruşinea din runda trecută, când a făcut doar 0-0 pe teren propriu cu Hertha Berlin. Acum, bookmakerii au fost destul de generoşi şi au oferit cota pentru victoria favoriţilor 1.37, care nu se întâmplă foarte des într-o partidă aşa dezechilibrată. Volei live pe net ai pe betano.com

Biletul Zilei 04.03.2018

Închidem biletul cu meciul care îi poate pune aproape sigur trofeul în braţe Barcelonei în La Liga, dacă reuşeşte să câştige în faţa celor de la Atletico. De partea cealaltă, Simeone ştie că dacă pleacă cu toate cele trei puncte, se apropie la doar două de rivala de pe Camp Nou. Este un duel strâns, în care bineînţeles că FC Barcelona este favorită, însă recomandăm să jucaţi pe un număr mic de goluri, deoacere nicio formaţie nu va ieşi să rişte.

Biletul Zilei 04.03.2018
Manchester City - Chelsea Peste 1,5 goluri @ 1.20
Freiburg - Bayern Munchen 2 @ 1.37
FC Barcelona - Atletico Sub 3,5 goluri @ 1.30
Curs final: 2.13

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal,  

viewscnt
Articole similare