Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 06.06.2018. Profitul vine din două partide amicale

Biletul Zilei 06.06.2018. Profitul vine din două partide amicale

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 06.06.2018. Pentru astăzi ţi-am pregătit un tichet format din două meciuri, Belgia - Egipt şi Norvegia - Panama. Mizezi 100 de lei pe cele două partide şi îţi scoţi banii încă pe atât.

Biletul Zilei 06.06.2018

Belgia - Egipt. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei le pune faţă în faţă pe Belgia şi pe Egipt, două echipe cotate cu şanse mari de a ieşi din grupă la Cupa Mondială. Belgienii, câştigători de grupă în preliminarii, nu au avut deloc noroc la tragerea la sorţi. Au dat peste Anglia în grupă, peste Tunisia şi peste Panama. De cealaltă parte, Egipt a fost repartizată într-o grupă accesibilă, cu Uruguay şi Rusia principale adversare la calificare. Soarta faraonilor la turneul final ar putea depinde însă de revenirea lui Mohamed Salah, cel mai bun jucător din Premier League în sezonul recent încheiat, care se recuperează acum după accidentarea suferită în finala UCL. Meciuri online din Liga 1 se văd pe betano.com

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Biletul Zilei 06.06.2018

Norvegia - Panama. Al doilea meci de pe biletul de astăzi este cel dintre Norvegia şi Panama, ultimul test pentru naţionala dinamovistului Penedo înainte de Cupa Mondială. Calificată în premieră la un turneu final, reprezentativa de peste Ocean are o grupă infernală la competiţia din Rusia, cu Anglia, Belgia şi Tunisia. Tocmai de aceea şi-a stabilit meciuri amicale tari, în care să-şi măsoare forţele cu echipele de tradiţie ale mapamondului. Rezultatele nu au fost însă pe măsura aşteptărilor. Dacă remizele cu Ţara Galilor şi cu Irlanda au adus un oarecare entuziasm, acesta a fost doborât de alte rezultate, precum 0-1 cu Iran şi cu Danemarca, ori 0-6 cu Elveţia.

Biletul Zilei 06.06.2018
Belgia - Egipt 1 @ 1.30
Norvegia - Panama Sub 2,5 goluri @ 1.57
Curs final: 2.04

Afla mai multe despre: biletul zileifotbalbelgiaamical 

viewscnt
Articole similare