Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 07.04.2018. Facem profit în timp de Sărbătoare

Biletul Zilei 07.04.2018. Facem profit în timp de Sărbătoare

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 07.04.2018. Sâmbătă avem parte de câteva meciuri foarte tari, în toate campionatele Europei, printre care Premier League, Bundesliga, La Liga sau Ligue 1.

Biletul Zilei 07.04.2018

Începem biletul zilei cu duelul dintre FC Barcelona şi Leganes, care are o favorită clară, echipa gazdă. Calatanii au un sezon excelent, fiind foarte aproape de semifinale în Liga Campionilor, dar şi de titlu în La Liga. În acest moment, FC Barcelona are 10 puncte avans, însă distanţa poate creşte, având în vedere că Real joacă pe teren propriu cu Atletico. Leganes nu se descurcă foarte bine în deplasare, având patru înfrângeri şi un egal în ultimele cinci jocuri afară, fără să înscrie nici măcar un gol. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de gazde, aşa că pariem pe o victorie la handicap a celor de la Barcelona.

Al doilea meci de pe biletul zilei este din Germania, unde Bayern Munchen are şansa să câştige titlul dacă ia toate cele trei puncte împotriva celor de la Augsburg. Gazdele stau relaxate, fiind departe de retrogradare, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel în care Bayern va domina de la început şi la final va câştiga titlul, cu nu mai puţin de cinci etape înainte de final şi ulterior se va putea concentra pe Liga Campionilor, unde se află în sferturi.

Biletul Zilei 07.04.2018

Închidem biletul zilei cu partida dintre Sparta Praga şi Dukla Praga, unde echipa lui Stanciu şi Niţă este favorită să obţină toate cele trei puncte. Victoria este obligatorie, având în vedere că ultimele rezultate au îndepărtat-o pe Sparta de locurile care asigură prezenţa în Europa. Mizăm cu încredere pe 1 solist la acest duel.

Biletul Zilei 07.04.2018
FC Barcelona - Leganes H1 (-1,5 goluri) @ 1.45
Augsburg - Bayern 2 @ 1.45
Sparta Praga - Dukla Praga 1 @ 1.33
Curs final: 2.79

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileibarcelona 

viewscnt
Articole similare