Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 08.03.2018. Meciuri din Europa League

Biletul Zilei 08.03.2018. Meciuri din Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 08.03.2018. După ce am aflat primele patru echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, astăzi vedem rezultatele primei manşe din optimile de finală din Europa League.

Biletul Zilei 08.03.2018

Am ales trei meciuri din Europa League, la care suntem de părere că vom avea parte de rezultate previzibile.

Primul dintre ele este cel dintre Sporting şi Plzen. Portughezii sunt într-o formă foarte bună, iar în acest sezon au evoluat în Liga Campionilor, unde au terminat grupa pe locul trei. De partea cealaltă, Plzen a reuşit să câştige grupa din care a făcut parte şi FCSB, iar în turul precedent a trecut de Partizan, fără mari emoţii. Acum nu le dăm nicio şansă cehilor, care probabil vor pierde fără prea multe şanse duelul cu Sporting Lisabona din tur. Gruparea portugheză are cota 1.45 pentru 1 solist. Rugby live pe net este disponibil pe betano.com

Al doilea meci de pe bilet le pune faţă în faţă pe Lazio şi Dinamo Kiev. Italienii au trecut în faza anterioară de FCSB, după ce au pierdut cu 1-0 în deplasare şi s-au impus cu 5-1 pe teren propriu. Acum, având primul meci la Roma, ne aşteptăm să se întâmple invers şi să rezolve calificarea încă din tur. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi 1 solist, la cota 1.41.

Biletul Zilei 08.03.2018

Ultimul duel de pe biletul zilei este cel dintre Marseille şi Athletic Bilbao. Ambele echipe trec prin forme destul de proaste, aşa că este foarte greu de anticipat cine se va impune în acest duel. Francezii, care joacă pe teren propriu şi sunt favoriţi, au nu mai puţin de patru meciuri la rând fără victorie, dintre care trei înfrângeri. De partea cealaltă, şi Bilbao are doar o victorie în ultimele cinci partide. Cel mai indicat pariu est pe minimum două goluri în meci, la cota 1.33.

Biletul Zilei 08.03.2018
Sporting - Plzen 1 @ 1.45
Lazio - Dinamo Kiev 1 @ 1.41
Marseille - Athletic Bilbao Peste 1,5 goluri @ 1.33
Curs final: 2.71

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileisporting 

viewscnt
Articole similare