Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 08.04.2018. Fotbal în ziua de Paşte

Biletul Zilei 08.04.2018. Fotbal în ziua de Paşte

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 08.04.2018. Ultima zi din săptămână aduce foarte multe partide interesante, capul de afiş fiind duelul dintre Real Madrid şi Atletico Madrid în La Liga, care poate stabili ce echipă va termina pe locul doi în clasament.

Biletul Zilei 08.04.2018

Începem biletul zilei cu duelul dintre Real Madrid şi Atletico, unde gazdele vor să micşoreze distanţa dintre ele în campionat, iar oaspeţii vor să o păstreze şi probabil vor intra pe teren cu gândul să scoată un rezultat de egalitate. Atât Real Madrid, cât şi Atletico, vin după victorii în Europa, galacticii 3-0 cu Juventus şi Atletico 2-0 cu Sporting Lisabona. În tur, la Atletico acasă, meciul direct s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar acum fanii vor să vadă goluri în derby-ul oraşului. Ultimul meci direct dintre cele două formaţii pe Santiago Bernabeu s-a terminat cu 3-0 în favoarea Realului, în sezonul trecut de Liga Campionilor. Acum mizăm pe goluri de ambele părţi.

Cote excelente şi mii de transmisiuni live, toate sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea meci de pe biletul zilei le pune faţă în faţă pe CFR Cluj şi Astra Giurgiu, în Liga 1 Betano. Gazdele au pierdut runda trecută locul 1 în clasament, după ce au făcut doar egal cu CS U Craiova şi FCSB s-a impus cu 1-0 în duelul cu CSMS Iaşi. Acum, clujenii sunt obligaţi să câştige dacă nu vor ca distanţa să se mărească, mai ales că Astra trece printr-o perioadă proastă, cu un antrenor nou pe banca de rezerve. Suntem de părere că victoria CFR-ului nu ar trebui să lipsească de pe niciun bilet astăzi.

Biletul Zilei 08.04.2018

Închidem biletul cu duelul dintre Arsenal şi Southampton, unde tunarii sunt favoriţi să obţină toate cele trei puncte, mai ales că sunt într-o formă foarte bună şi au nu mai puţin de cinci victorii la rând în toate competiţiile. oaspeţii sunt groggy, aproape de retrogradare, aşa că recomandăm un pariu pe victoria lui Arsenal.

Biletul Zilei 08.04.2018
Real Madrid - Atletico Ambele înscriu @ 1.75
CFR Cluj - Astra 1 @ 1.35
Arsenal - Southampton 1 @ 1.60
Curs final: 3.78

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare