You are here:

Biletul Zilei 09.03.2018. Dublăm banii cu trei meciuri

Biletul Zilei 09.03.2018. Dublăm banii cu trei meciuri

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 09.03.2018. Chiar dacă este doar vineri, avem parte încă de astăzi de meciuri din Italia, Germania, Spania sau Franţa.

Biletul Zilei 09.03.2018

Am ales cele mai interesante trei meciuri ale zilei pentru biletul de vineri.

Primul dintre ele este programat în Serie A şi le pune faţă în faţă pe AS Roma şi Torino. Gazdele vin după o victorie incredibilă, 4-2 la Napoli, care a reaprins lupta pentru titlu în Serie A. De partea cealaltă, Torino vine după două înfrângeri, aşa că gazdele se pare că sunt favorite. Nu trebuie uitat faptul că romanii joacă săptămâna viitoare în Liga Campionilor, unde trebuie să întoarcă rezultatul din Ucraina, când au pierdut cu 2-1. Cu toate acestea, ne aşteptăm să vedem un meci bun făcut de romani şi probabil trei puncte obţinute. Pentru mai multă siguranţă recomandăm o dublă.

Al doilea meci este din Germania, unde Mainz şi Schalke deschid runda cu numărul 25. Gazdele sunt in zona retrogradării, cu doar 25 de puncte, obţinute în tot atâtea etape, în timp ce oaspeţii sunt pe locul doi, cu 43 de puncte, fiind foarte aproape de o prezentă în Liga Campionilor, după o absenţă foarte lungă din această competiţie. În tur, Schalke s-a impus pe teren propriu cu 2-0, însă lucrurile sunt acum destul de grave pentru Mainz, aşa că ne aşteptăm să iasă la joc. Recomandăm să pariaţi pe goluri.

Biletul Zilei 09.03.2018

Ultimul meci de pe bilet este cel dintre CFR Cluj şi Poli Iaşi. Moldovenii au ajuns cu noroc în play-off, după ce Dinamo a fost învinsă în ultima rundă din sezonul regulat de Astra. Acum joacă la principala favorită la titlu, CFR Cluj, iar noi suntem de părere că ardelenii nu au cum să se încurce în această partidă.

Deschide AICI un cont la Betano pentru a profita de cele mai bune cote din industrie

Biletul Zilei 09.03.2018
AS Roma - Torino 1X @ 1.22
Mainz - Shalke Peste 1,5 goluri @ 1.33
CFR Cluj - Poli Iaşi 1 @ 1.29
Curs final: 2.09

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileibundesliga 

viewscnt
Articole similare