You are here:

Biletul Zilei 10.03.2018. Două meciuri profitabile

Biletul Zilei 10.03.2018. Două meciuri profitabile

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 10.03.2018. Sâmbătă, Chelsea şi Real Madrid sunt două dintre formaţiile pe care recomandăm să pariaţi cu încredere când vă faceţi biletele.

Biletul Zilei 10.03.2018

Real Madrid joacă în deplasare, aşa că jucătorii nu îşi vor primi aplauzele pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Galacticii sunt într-o formă excelentă, iar în ultima perioadă au jucat foarte bine, reuşind să elimine şi PSG din Liga Campionilor, formaţie franceză care părea printre favoritele la câştigarea competiţiei la începutul sezonului. Real are o singură înfrângere în ultimele 10 partide, la Espanyol, însă atunci era după partida cu PSG şi nu era suficient de relaxată. Acum a rezolvat problema calificării, aşa că se poate concentra pe campionat, unde se luptă să termine pe podium şi chiar să o prindă pe Atletico, marea rivală din oraş, care ocupă în acest moment locul doi în clasament. Eibar, adversara din această rundă, nu trece prin cea mai bună formă, reuşind runda trecută doar un rezultat de egalitate la Deportivo la Coruna, una dintre cele mai slabe echipe din campionat. În tur, galacticii s-au impus pe teren propriu fără probleme, scor 3-0. Ne aşteptăm la o nouă victorie, aşa că recomandăm să pariaţi pe 2 solist. Tenis live pe net ai pe betano.com

Biletul Zilei 10.03.2018

Al doilea meci de pe bilet le pune faţă în faţă pe Chelsea şi Crystal Palace. Elevii lui Conte se gândesc mai mult la Liga Campionilor, unde joacă împotriva celor de la FC Barcelona miercuri, pe Camp Nou, însă nu pot neglija campionatul, mai ales că situaţia nu este chiar roz când vine vorba despre prezenţa pe un loc de Liga Campionilor. În tur, la Crystal Palace acasă, Chelsea a pierdut surprinzător, scor 1-2. Acum ne aşteptăm să se răzbune şi să se impună.

Cele mai mari cote din industria pariurilor le găseşti pe Betano, locul unde ai streaming live pentru sute de meciuri

Biletul Zilei 10.03.2018
Eibar - Real Madrid 2 @ 1.55
Chelsea - Crystal Palace 1 @ 1.30
Curs final: 2.01

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileireal madridchelsea 

viewscnt
Articole similare