You are here:

Biletul Zilei 10 februarie 2020

Biletul Zilei 10 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul zilei din 10 februarie este format de cele doua meciuri ale zilei din Liga I. Este vorba despre Botosani - Hermannstadt si despre FCSB - Clinceni, care ne ofera o cota cumulata de 2.00.

FCSB are ocazia sa se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj, luni, cand da piept cu nou promovata Academica Clinceni. Ros-albastrii pot profita acum de remiza inregistrata de echipa lui Dan Petrescu in meciul cu Gaz Metan Medias si, cu o a doua victorie consecutive, pot intra in marja de un meci fata de rivalii lor din Ardeal. Echipa lui Vintila a avut un inceput ezitant de an. A pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, apoi s-a impus cu emotii in fata celor de la FC Voluntari, scor 2-1, intr-un meci restanta din etapa a 18-a. Luni, ros-albastrii au o misiune aparent usoara in fata celor de la Clinceni. Echipa lui Ilie Poenaru vine dupa o serie de cinci meciuri fara victorie, din care a adunat doar doua puncte. Au fost doua remize si doua infrangeri la finalul anului trecut, urmate de un esec la debutul in 2020. In prima etapa a acestui an, Academica a pierdut cu 1-2 in fata celor de la Voluntari si astfel a ramas pe pozitia a 13-a, de retrogradare directa.

La rubrica biletul zilei, puteţi găsi de fiecare dată cele mai bune cote găsite pe piaţa pariurilor sportive din România.

FCSB va incerca acum sa repete prestatia din meciul tur, cand s-a impus pe terenul de la Clinceni cu scorul de 3-0. Florin Tanase, Florinel Coman si Olimpiu Morutan au marcat pentru victoria ros-albastrilor in acel prim duel direct dintre cele doua echipe.

Cote interesante şi ponturi pariuri vă aşteaptă, în fiecare zi, în rubrica pregătită special pe site-ul telekomsport.ro.

Ziua de Liga I se deschide la Botosani, cu meciul pe care echipa lui Marius Crotitoru il disputa impotriva celor de la Hermannstadt. Moldovenii sunt favoriti clari ai acestui duel, nu numai datorita formei aratate in acest sezon, dar si a faptului ca pentru ei miza este una uriasa. Echipa lui Croitoru lupta pentru calificarea in playoff, iar acum are ocazia sa se distanteze la doua puncte de locul al saptelea. Botosani este una dintre echipele cele mai in forma din campionat, avand zece puncte castigate din 12 posibile in ultimele patru etape. Hermannstadt nu a stat nici ea rau din acest punct de vedere. A adunat opt puncte in aceeasi perioada de timp. Trebuie sa mentionam insa ca sapte dintre aceste puncte au fost obtinute cu Neagoe pe banca. In 2020, sibienii au luat startul cu Vasile Miriuta pe banca, iar in prima etapa au obtinut doar un punct din duelul cu Sepsi.

Biletul Zilei 10 februarie 2020

  • FCSB - Clinceni 1&2-5 @ 1.46
  • Botosani - Hermannstadt TG 1-3 @ 1.37

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare