You are here:

Biletul Zilei 11 februarie 2020

Biletul Zilei 11 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Trei meciuri am selectat pentru biletul zilei din 11 februarie. Este vorba despre Blackburn - Hull, Famalicao - Benfica şi Belford - Rennes, care ne oferă o cotă de 2.19.

Etapa a 32-a din Championship programează un duel extrem de echilibrat între două echipe de mijlocul clasamentului. Blackburn Rovers are ocazia să îşi relanseze candidatura pentru promovare când primeşte vizita lui Hull. Gazdele duelului de marţi stau momentan pe poziţia a 12-a şi stau la şase puncte de locurile de playoff. Echipa nu traversează însă un moment bun - a luat un singur punct din ultimele două etape. Comparativ cu Hull, putem spune însă că forma celor de la Blackburn este senzaţională. Echipa antrenată de Grant McCann a adunat un singur punct din ultimele cinci etape. Hull stă astfel pe poziţia a 14-a, la patru puncte în urma adversarei de la mijlocul acestei săptămâni.

În rubrica pariuri sportive, puteţi găsi bilete şi pronosticuri de mare încredere, cu un procentaj de câştig de peste 70%.

În Franţa, mijlocul de săptămână programează meciurile din sferturile de finală ale Cupei. În această fază, deţinătoarea trofeului, Rennes, dă piept cu echipa de ligă a patra Belgford. Favorita acestui duel este clară, iar cota celor de la Rennes este atât de mică încât am ales să mizez pe o combinaţie cu cel puţin două goluri. Fosta adversară a CFR-ului din Europa League are un sezon fantastic, regăsindu-se acum pe poziţia a treia în clasament. Echipa vine însă acum după o serie de două meciuri fără victorie, din care a obţinut un singur punct. E totuşi bine, dacă stăm să ne gândim că adversara ei de marţi are de asemenea două meciuri fără victorie, respectiv două înfrângeri, în liga a patra însă.

Andrei Dumitru vine în ajutorul vostru cu cele mai bune sfaturi din lumea pariurilor sportive.

În Portugalia avem de asemenea meciuri de cupă la mijlocul acestei săptămâni. Benfica joacă acum pe terenul lui Famalicao returul confruntării din semifinale. Meciul porneşte de la scorul de 3-2 pentru liderul din Liga Sagres. Pizzi, Rafa Silva şi Gabriel au marcat pentru Benfica în meciul tur, în timp ce Pedro Goncalves şi Toni Martinez au marcat în tur pentru echipa de pe locul al cincilea din campionat. Cele două echipe s-au mai înfruntat o dată în acest sezon, în turul campionatului. Atunci Benfica s-a impus mult mai clar. Pizzi, cu o dublă, Carlos Vinicius şi Caio Lucas au marcat atunci pentru victoria cu 4-0 a vulturilor.

Biletul Zilei 11 februarie 2020

  • Blackburn - Hull TG2+ @ 1.30
  • Belfort - Rennes 2&2+ @ 1.42
  • Famalicao - Benfica TG2+ @ 1.19

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare