You are here:

Biletul zilei 13 februarie 2020

Biletul zilei 13 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Două partide formează biletul zilei din 13 februarie şi ne oferă o cotă cumulată de 2.24. Este vorba despre Epinal - St. Etienne şi Antwerp - Genk.

AS Saint Etienne încearcă să îşi ia revanşa pentru un sezon ratat în Cupa Franţei. Verzii au o misiune uşoară pentru calificarea în semifinale, în faţa echipei de ligă a patra Epinal. Băieţii pregătiţi de Claude Puel sunt favoriţi clari ai acestui duel, deşi nu traversează o formă foarte bună în campionat. Saint Etienne vine după o serie de trei eşecuri consecutive în Ligue 1, care i-a lăsat pe locul al 14-lea în campionat. A fost 1-3 cu Metz, 0-2 cu Marseille şi 0-1 cu Montpellier, rezultate care i-au lăsat pe verzi la doar patru puncte peste locul de baraj pentru menţinerea în liga secundă. Cel puţin echipa nu îşi face griji deocamdată pentru retrogradarea directă - diferenţa este de opt puncte.

Cele mai profitabile cote la pariuri sportive pot fi găsite, de fiecare dată, pe site-ul telekomsport.ro.

Antwerp şi Ladislau Boloni îşi continuă cursa către o clasare istorică în campionatul Belgiei. Echipa românului vine după eşecul suferit în faţa liderului Club Brugge, scor 0-1, care a pus capăt seriei de zece meciuri fără eşec şi a lăsat-o pe poziţia a patra în clasament. Antwerp stă acum la patru puncte de poziţia a doua şi la două puncte de ultima treaptă a podiumului, dar are şi un meci mai puţin disputat faţă de cele două formaţii pe care le urmăreşte. Băieţii lui Boloni şi-au revenit bine după eşecul cu Brugge, iar la mijlocul săptămânii au reuşit să se califice în finala Cupei, după ce au învins-o pe Kortrijk cu 1-0. Antwerp va lupta din nou cu Brugge pentru marele trofeu.

În secţiunea pariuri sportive, o mulţime de ponturi pariuri câştigătoare îi aşteaptă pe cei care vor bilete câştigătoare.

Vineri, echipa lui Boloni dă piept cu fosta campioană Genk. Deşi ambiţiile erau mari şi în acest sezon la echipa de pe Luminus Arena, calculele nu s-au potrivit cu realitatea. Cu şase meciuri înainte de finalul sezonului regulat, Genk încă tremură pentru locul în playoff. Echipa este pe poziţia a şasea, cu doar trei puncte mai mult decât echipele din zona de playout, dar şi cu un meci mai puţin disputat. Trupa antrenată de Hannes Wolf vine după succesul cu 1-0 în faţa lui Charleroi, meci care a dus-o la opt puncte de adversara ei de la finalul acestei săptămâni.

Biletul zilei 13 februarie 2020

  • Epinal - St. Etienne 2 @ 1.43
  • Antwerp - Genk I1+&II1+ @ 1.57

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare