You are here:

Biletul zilei 14 februarie 2020

Biletul zilei 14 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Două meciuri formează biletul zilei de vineri, 14 februarie. Este vorba despre Wolverhampton - Leicester şi despre Valencia - Atletico Madrid, care ne oferă o cotă cumulată de 2.14.

Wolverhampton încearcă să îşi relanseze candidatura pentru un loc de cupe europene, după seria nefastă care a aruncat-o pe locul al nouălea în clasament. Echipa lui Nuno Espirito Santo a obţinut o singură victorie în ultimele şase etape şi a rămas la patru puncte în urma poziţiei a 5-a, ultima care asigură calificarea în UEFA Europa League. Seria cea mai recentă arată două meciuri fără victorie, cu un singur punct acumulat pe parcurs. A fost 1-2 cu Liverpool şi 0-0 cu Manchester United. Misiunea se anunţă una infernală şi la finalul acestei săptămâni, când dă piept cu revelaţia sezonului din Premier League. Leicester stă pe poziţia a treia, la două puncte de locul al doilea ocupat de Manchester City şi vine după o serie de două meciuri fără înfrângere. Echipa lui Brandon Rodgers a câştigat cu West Ham, scor 4-1, şi a remizat cu Chelsea, scor 2-2.

Andrei Dumitru, cu un procentaj excelent de pronosticuri câştigătoare, vă recomandă cele mai bune pronosticuri, în fiecare zi, pe site-ul telekomsport.ro.

În Spania, Valencia şi Atletico deschid etapa a 24-a din La Liga. Se anunţă un duel extrem de interesant între două dintre candidatele pentru locurile de UEFA Champions League. Gazda duelului de vineri, Valencia încearcă să pună capăt seriei de două eşecuri consecutive. A fost un 1-2 cu Granada în sferturile de finală ale Cupei Regelui, apoi un eşec cu 0-3 în faţa lui Getafe în ultima etapă de campionat. Acest ultim eşec i-a lăsat pe lilieci pe locul al şaptelea în clasament, la egalitate cu ultima echipă din zona de cupe europene şi la două puncte de adversara de vineri, care ocupă ultimul loc de UEFA Champions League.

Cote avantajoase la pariuri sportive vă sunt puse la dispoziţie de experţii noştri pentru a fi de fiecare dată pe profit.

Atletico are parte de un sezon de coşmar în La Liga. Palmaresul de zece victorii, nouă remize şi patru înfrângeri i-a lăsat pe elevii lui Simeone la 13 puncte de liderul campionatului, rivala Real Madrid. Nici poziţia a doua nu mai pare la îndemâna madrilenilor, care ar avea de recuperat zece puncte faţă de Barcelona. Acum, echipa de pe Wanda Metropolitano vine după o victorie cu 1-0 în faţa Granadei, meci care a pus capăt seriei de trei meciuri fără succes. Până atunci, echipa remizase cu Leganes (0-0) şi pierduse cu Eibar (0-2) şi cu Real Madrid (0-1). În deplasare, lucrurile au stat extrem de prost pentru madrileni, care au reuşit doar două victorii în ultimele opt partide pe teren străin. În rest, au fost două remize şi patru înfrângeri.

Biletul zilei 14 februarie 2020

  • Wolves - Leicester 1X @ 1.42
  • Valencia - Atletico 1X @ 1.51

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare