You are here:

Biletul Zilei 15.03.2018. Jocuri din Europa League

Biletul Zilei 15.03.2018. Jocuri din Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 15.03.2018. După ce ieri am aflat toate cele opt echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acum ne mutăm în Europa League pentru acelaşi lucru.

Biletul Zilei 15.03.2018

Biletul începe cu duelul Arsenal - AC Milan, care porneşte de la 2-0 pentru englezi, scorul surprinzător pe care l-au obţinut pe San Siro. Londonezii erau într-o formă proastă, în timp ce milanezii nu pierduseră 13 partide până la respectivul duel, iar faptul că elevii lui Wenger s-au impus a fost o surpriză destul de mare. Cu toate acestea, calificarea nu este jucată, având în vedere că ştim cu toţii cât de inconstantă este echipa lui Wenger. Mai mult, AC Milan nu stă foarte roz în campionat, aşa că este şansa ei sa prindă Liga Campionilor. Acelaşi lucru se poate spune şi despre Arsenal. Ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi. Meciuri live sunt pe betano.com

Al doilea meci de pe bilet este Salzburg - Dortmund. Nemţii au fost învinşi în tur cu 2-1 pe teren propriu, iar acum au nevoie de o victorie în care să înscrie minimum două goluri pentru a se califica mai departe. Echipa are puterea să facă acest lucru, însă nu este foarte sigur dacă nemţii vor să mai rămână în această competiţiei, preferând să se bată pentru locul doi în Bundesliga. Cel mai probabil vom vedea însă un meci echilibrat cu goluri de ambele părţi.

Biletul Zilei 15.03.2018

Ultimul duel de pe bilet este Lokomotiv - Atletico, care începe de la 3-0 pentru spanioli. Aceştia se deplasează în Rusia pentru a finaliza calificarea, aşa că nu ne aşteptăm la o surpriză şi recomandăm să jucaţi prudent, la un egal sau probabil o dublă în favoarea echipei favorite, trupa din Madrid.

Pe betano.com găseşti mii de transmisuni live în fiecare lună. Bundesliga, La Liga, Serie A sau chiar Liga 1, toate sunt în acelaşi loc!

Biletul Zilei 15.03.2018
Arsenal - AC Milan Ambele înscriu @ 1.60
Salzburg - Dortmund Ambele înscriu @ 1.40
Lokomotiv - Atletico X2 @ 1.20
Curs final: 2.68

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileifotbal,  

viewscnt
Articole similare