Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 15.04.2018. Profităm de meciurile de duminică

Biletul Zilei 15.04.2018. Profităm de meciurile de duminică

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 15.04.2018. Duminică toate privirile sunt pe campionatul Italiei, unde avem două meciuri foarte interesante, printre combatante fiind AC Milan, Napoli, Lazio şi AS Roma.

Biletul Zilei 15.04.2018

Lazio - AS Roma este un derby care produce mereu zumzet în jurul capitalei Italiei, însă acum se pare că este o situaţie şi mai specială. Totul datorită celor de la AS Roma, care au reuşit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au bătut FC Barcelona. de partea cealaltă, Lazio a fost eliminată ruşinos din Europa League, 1-4 cu Salzburg, după ce în tur câştigase cu 4-2. În tur, AS Roma a câştigat duelul cu Lazio de pe teren propriu, scor 2-1, iar acum speră să scoată cel puţin un punct, care o va ţine în lupta pentru podium. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, iar cine câştigă acest duel poate avea asigurată pozitia de Liga Campionilor în sezonul următor. Meciuri live din Serie A se văd pe site-urile caselor de pariuri. Având în vedere că Lazio are nevoie de puncte ca de aer pentru a spăla ruşinea din Europa, iar AS Roma este pe val, ne aşteptăm la un meci foarte interesant, cu goluri multe. Aşadar, pronosticul nostru pentru Lazio - AS Roma este "ambele înscriu".

Biletul Zilei 15.04.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei este tot un derby, tot din Italia, şi le pune faţă în faţă pe AC Milan şi Napoli. Milanezii vor să prindă locul şase, care asigură prezenţa în Europa League sezonul viitor, în timp ce Napoli încă mai speră la titlu, mai ales că are meci direct cu Juventus în runda următoare şi o victorie acolo ar apropia-o la doar un punct. În tur, Napoli s-a impus pe teren propriu cu 2-1, iar acum ne aşteptăm să vedem din nou goluri de ambele părţi.

Biletul Zilei 15.04.2018
Lazio - AS Roma Ambele înscriu @ 1.55
AC Milan - Napoli Ambele înscriu @ 1.75
Curs final: 2.71

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileilazioas romaac milannapoli 

viewscnt
Articole similare