You are here:

Biletul Zilei 15 februarie 2020

Biletul Zilei 15 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul zilei din 15 februarie este alcătuit din trei meciuri şi oferă o cotă cumulată de 2.20. Este vorba despre Norwich - Liverpool, Atalanta - AS Roma şi Poli Iaşi - U Craiova.

Premier League oferă la finalul acestei săptămâni poate cel mai dezechilibrat meci al sezonului. Liderul neînvins al campionatului, Liverpool, dă piept cu codaşa Norwich. Nicând diferenţa dintre două echipe nu a părut mai clară. Echipa lui Jurgen Klopp, care are deja 22 de puncte avans în fruntea clasamentului, se laudă cu 24 de victorii şi o remiză în această stagiune. De cealaltă parte, Norwich se laudă cu doar patru victorii în toată această stagiune şi pare condamnată să ia drumul ligii secunde. Are de recuperat şapte puncte faţă de locurile care i-ar asigura salvarea de la retrogradare. Dacă ar fi vreun motiv de optimism pentru echipa lui Daniel Farke, acela ar fi faptul că vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere pe teren propriu. A câştigat cinci puncte în tot acest timp.

În rubrica biletul zilei, de fiecare dată, vă aşteaptă cele mai profitabile cote de pe piaţă.

Campionatul Italiei ne oferă la finalul acestei săptămâni un duel extrem de interesant între Atalanta şi AS Roma, echipele care îşi dispută ultimul loc de UEFA Champions League. Echipa din Bergamo ocupă în acest moment locul de UCL, însă are nevoie de cel puţin un egal pentr a-l păstra. Roma stă la doar trei puncte în spate. Dacă ne uităm peste cifrele  celor două echipe din acest sezon, Atalanta este însă favorită. Echipa cu cel mai bun atac din Serie A, formaţia lui Gasperini vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere, din care a adunat şapte puncte. De cealaltă parte, AS Roma are o serie de trei meciuri fără victorie în campionat, respectiv două înfrângeri şi o remiză, cărora li s-a adăugat şi eşecul din sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ultima selecţie de pe acest bilet vine din Liga I, de la confruntarea dintre Poli Iaşi şi U Craiova. Oltenii încearcă să lege a treia victorie consecutivă şi să menţină presiunea asupra liderului CFR Cluj. Echipa lui Corneliu Papură are toate motivele de optimism. A debutat în 2020 cu o victorie pe terenul Viitorului, iar acum dă piept cu o echipă aflată în suferinţă. Ieşenii au schimbat antrenorul odată cu intrarea în noul an, dar debutul a fost unul ratat. Moldovenii au pierdut cu 0-1 în faţa lui Sepsi la primul meci al lui Mircea Rednic şi au ajuns la zece meciuri fără victorie. Şi mai îngrijorător este că echipa a adunat un singur punct în tot acest timp, iar seria cea mai recentă arată opt eşecuri consecutive.

Biletul Zilei 15 februarie 2020

  • Norwich - Liverpool 2 @ 1.30
  • Atalanta - Roma TG 3+ @ 1.40
  • Poli Iaşi - U Craiova X2 @ 1.21

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare