You are here:

Biletul Zilei 16.03.2018. Final de săptămână profitabil

Biletul Zilei 16.03.2018. Final de săptămână profitabil

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 16.03.2018. Vineri avem parte de câteva dueluri foarte interesante, din care, cu puţină atenţie, se poate scoate un profit destul de interesant.

Biletul Zilei 16.03.2018

Viitorul şi CS U Craiova joacă în primul meci din a doua rundă în play-off-ul Ligii 1 Betano, iar bookmakerii sunt destul de atenţi când vine vorba despre acest duel, deoarece orice se poate întâmpla în meciurile în care trupa lui Gheorghe Hagi joacă pe teren propriu. În prima rundă din play-off, Viitorul a fost învinsă de FCSB, în timp ce oltenii au învins la limită în duelul cu Astra, scor 1-0. Acum ne aşteptăm la un duel foarte echilibrat, în special bazându-ne pe ambiţia trupei lui Gheorghe Hagi, ceea ce ne face să jucăm un pronostic "ambele înscriu".

Celalalt meci al zilei în Liga 1 Betano le pune faţă în faţă pe Juventus Bucureşti şi Poli Timisoara, în play-out. Juventus a început destul de bine noua parte a sezonului, reuşind să obţină un egal nesperat în deplasare, la FC Botoşani, în timp ce timişorenii au fost învinşi de FC Voluntari, scor 1-0. Acum cele două echipe joacă în a doua rundă, după ce în sezonul regulat s-au întâlnit de două ori şi ACS Poli Timişoara a reuşit să obţină patru puncte din duelurile directe. Recomandăm pariurile pe goluri.

Cele mai bune cote şi mii de meciuri transmise live le găseştei pe betano.com

Biletul Zilei 16.03.2018

Ultimul meci de pe biletul zilei se dispută în Cehia şi le pune faţă în faţă pe Liberec şi Brno. Gazdele se bat pentru un loc în cupele europene, în timp ce oaspeţii se află pe penultimul loc, sub linia retrogradării. Având în vedere forma prin care trece Liberec, ne aşteptăm să vedem un duel în care va obţine toate cele trei puncte puse în joc.

Biletul Zilei 16.03.2018
Viitorul - CS U Craiova Ambele înscriu @ 1.84
Juventus Bucureşti - Poli Timişoara Peste 1,5 goluri @ 1.40
Liberec - Brno 1 @ 1.55
Curs final: 3.99

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare