Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 16.08.2018. Triplăm banii cu trei meciuri de top

Biletul Zilei 16.08.2018. Triplăm banii cu trei meciuri de top

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 16.08.2018. FCSB are un meci foarte important pentru acest sezon, pe care trebuie să îl câştige. 

Biletul Zilei 16.08.2018

Partida dintre FCSB şi Hajduk Split începe de la scorul de 0-0, rezultatul bun obţinut de români în Croaţia. Acum, elevii lui Dică trebuie să câştige partida, deoarece dacă fac un egal cu goluri marcate Hajduk va merge mai departe. Având în vedere forma bună prin care trece echipa din Bucureşti, ne aşteptăm la o victorie din partea celor de la FCSB, care va aduce şi calificarea în play-off-ul Europa League. Vezi in continuare biletul zilei de azi. 

Sute de transmisiuni live şi mii de cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Al doilea duel de pe bilet implică o altă românească din Europa League, CS U Craiova. Oltenii au cel mai greu adversar posibil, nemţii de la RB Leipzig, iar returul începe de la 3-1 pentru nemţi. Diferenţa de valoare este imensă, cel mai bun om al nemţilor fiind chiar atacantul Germaniei, Werner, care valorează nu mai puţin de 60 de milioane de euro. Acum, chiar dacă oltenii dau declaraţii încrezătoare, ne aşteptăm să vedem o nouă victorie a celor de la Leipzig, probabil tot la o diferenţă minimă de două goluri.

Biletul Zilei 16.08.2018

Ultimul duel de pe bilet este cel dintre Feyenoord şi Trencin. Partida din tur a oferit unul dintre cele mai surprinzătoare rezultate, echipa din Slovacia reuşind să se impună în faţa olandezilor cu un incredibil 4-0. Acum, returul este o provocare foarte mare pentru gazde, care trebuie să înscrie de foarte multe ori pentru a se califica. Suntem de părere că nu se pune problema câştigătoarei în retur, Feyenoord urmând să intre foarte motivată pe teren, însă este foarte interesant de văzut dacă va reuşi să se califice în play-off.

Biletul Zilei 16.08.2018
FCSB - Hajduk Split 1 @ 1.77
CS U Craiova - RB Leipzig 2 @ 1.39
Feyenoord - Trencin 1 @ 1.22
Curs final: 3.00

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare