You are here:

Biletul Zilei 23.05.2018. Tenis şi fotbal la mijlocul săptămânii

Biletul Zilei 23.05.2018. Tenis şi fotbal la mijlocul săptămânii

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 23.05.2018. În timp ce fotbalul a luat o meritată pauză înainte de finala Ligii Campionilor şi Campionatul Mondial din Rusia, în tenis sunt pregătiri intense pentru al doilea turneu de Mare Şlem, Roland Garros.

Biletul Zilei 23.05.2018

Toată atenţia microbiştilor din România se îndreaptă spre duelul dintre Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari. Înaintea partidei, Bratu şi Mutu s-au contrat în declaraţii, mai ales că Mutu a plecat de curând de la Dinamo pentru a se alătura naţionalei, iar acum s-a apucat de antrenorat la FC Voluntari. Oaspeţii sunt pe loc retrogradabil, aşa că trebuie să tragă tare în această partidă, în timp ce Dinamo trece printr-o formă foarte bună, cu patru victorii la rând, dintre care trei fără să primească gol. Duelurile directe sunt de partea dinamoviştilor, care au câştigat de fiecare dată când s-au întâlnit în acest sezon. Meciuri de tenis live pe net sunt pe betano.com

Al doilea duel de pe biletul zilei este de la turneul de tenis de la Nurnberg, din Germania. Sorana Cîrstea se va duela pentru un loc în faza următoare cu Brengle, din SUA. Compatrioata noastră a trecut în turul precedent de Petkovic, în timp ce Brengle a bătut-o pe Lepchenko. Este prima partidă directă dintre cele două jucătoare, aşa că ne aşteptăm să vedem un duel interesant. Având în vedere că Brengle a avut un joc mai stabil în turul precedent, mizăm pe un nou succes al acesteia la o cotă foarte bună, 2.23.

Biletul Zilei 23.05.2018

Închidem biletul cu duelul dintre Stosur şi Gavrilova, de la Strasbourg. Cele două australience se luptă pentru un loc în faza următoare la Strasbourg, iar cotele sunt foarte apropiate. Este meciul direct numărul cinci, iar până acum scorul este egal, 2-2. Mergem de data aceasta pe mâna Gavrilovei.

Biletul Zilei 23.05.2018
Stosur - Gavrilova 1 @ 1.91
Brengle - Cîrstea 1 @ 2.23
Dinamo - FC Voluntari 1 @ 1.74
Curs final: 7.41

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare