You are here:

Biletul Zilei 27.03.2018. Trei jocuri amicale pentru profit

Biletul Zilei 27.03.2018. Trei jocuri amicale pentru profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 27.03.2018. Pe lângă meciurile de top de marţi, am mai găsit trei jocuri cel puţin la fel de interesante şi cu un potenţial mare pentru a aduce profit.

Biletul Zilei 27.03.2018

Începem biletul zilei de marţi cu un meci amical între două naţionale de pe continente diferite, Danemarca - Chile, Europa împotriva Americii de Sud. Rezultatele de vineri au arătat o victorie clară a sud-americanilor, care au câştigat şapte din cele şapte amicale pe care le-au avut cu europenii. Acum, bookmakerii văd un duel echilibrat între cele două naţionale şi oferă cote aproximativ egale. Ambele echipe vin după victorii, Chile în faţa suedezilor, scor 2-1, iar danezii în faţa celor din Panama, scor 1-0. Ne aşteptăm şi acum la un meci interesant, echilibrat, aşa că recomandăm să pariaţi pe un duel cu foarte puţine goluri.

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Rusia şi Franţa, două echipe prezente la Mondial. Gazdele au mai mari griji de infrastructură decât de lot, deoarece lucrurile nu par foarte roz din punct de vedere sportiv, Rusia fiind destul de modestă în comparaţie cu celelalte naţionale prezente. Francezii au probabil unul dintre cele mai bune loturi din istorie, aşa că speranţele pentru Mondial sunt mari, mai ales după ce au jucat finala EURO 2016. Ruşii vin după 0-3 în amicalul cu Brazilia, în timp ce francezii au fost învinşi de Columbia, scor 2-3. Pare genul de amical cu goluri, aşa că pariem că ambele formaţii vor înscrie.

Biletul Zilei 27.03.2018

Ultimul meci de pe bilet este probabil cel mai aşteptat amical al zilei, Spania - Argentina. Cele două naţionale au mai jucat un amical şi în 2010, când sud-americanii s-au impus cu 4-1. Acum, ibericii sunt în formă şi probabil vor forţa o victorie. Cu siguranţă vom avea goluri.

Danemarca - Chile Sub 2,5 goluri @ 1.65
Rusia - Franţa Ambele înscriu @ 2.00
Spania - Argentina Peste 2,5 goluri @ 2.05
Curs final: 6.76

 

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribiletul zileispaniaargentinafranta 

viewscnt
Articole similare