Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 30.06.2018. Pariem pe primele meciuri din optimile de finală

Biletul Zilei 30.06.2018. Pariem pe primele meciuri din optimile de finală

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 30.06.2018. Sâmbătă avem programate două dintre cele mai interesante meciuri din optimi: Franţa - Argentina şi Uruguay - Portugalia.

Biletul Zilei 30.06.2018

De la ora 17:00 se dispută primul meci din optimile de finală de la Cupa Mondială, Franţa - Argentina. Europenii au câştigat grupa din care au făcut parte, reuşind să obţină şapte puncte, după victoriile cu Australia şi Peru, respectiv egalul cu Danemarca. Acesta a fost unul dintre cele mai plictisitoare meciuri de până acum de la Mondial şi singura partidă fără goluri din faza grupelor. De partea cealaltă, Argentina a reuşit să se califice cu emoţii în faza următoare, de pe locul doi. A făcut doar egal cu Islanda, scor 1-1, apoi a fost învinsă fără drept de apel de Croaţia, scor 0-3, pentru ca în ultimul meci, cu Nigeria, să se impună la limită, scor 2-1, după un gol marcat de Rojo în minutul 87. Cele mai bune rezultate fotbal live le găseşti pe betano.com

Peste 200.000 tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Statistica este clar în favoarea sud-americanilor în meciurile directe, Argentina câştigând patru din cele patru meciuri disputate. Ultima partidă a avut loc în 2009, un meci amical, în care sud-americanii s-au impus cu 2-0. Acum, ne aşteptăm să vedem un meci foarte strâns, iar toată lumea speră că Messi va reuşi să îşi revină şi să facă un meci bun. Suntem de părere că vom avea minimum două goluri în meci.

Biletul Zilei 30.06.2018

Al doilea meci al zilei pune faţă în faţă jucători de top de la FC Barcelona şi Real Madrid: Suarez - Ronaldo. Sud-americanii au câştigat grupa A, fără probleme, reuşind să obţină nouă puncte şi să nu primească niciun gol. Prima partidă a adus o victorie la limită cu Egipt, scor 1-0, apoi acelaşi scor şi cu Arabia Saudită, iar în ultimul meci, cu Rusia, când ambele formaţii erau calificate, jucătorii din Uruguay au câştigat cu 3-0. De partea cealaltă, Portugalia s-a calificat în optimile de finală de pe locul doi, cu cinci puncte. A făcut 3-3 cu Spania în cel mai spectaculos meci al grupelor, apoi a învins la limită Maroc, pentru ca în ultimul meci să facă doar egal cu Iran, scor 2-2. Cristiano Ronaldo vrea să demonstreze că este cel mai bun jucător din lume şi că duce Portugalia foarte departe şi la Mondial, însă acum va avea în faţă o apărare excelentă. Mizăm pe puţine goluri în meci.

Biletul Zilei 30.06.2018
Franţa - Argentina Peste 1,5 goluri @ 1.53
Uruguay - Portugalia Sub 2,5 goluri @ 1.40

Curs final: 2.14

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zilei 

viewscnt
Articole similare