You are here:

Biletul Zilei 4 februarie 2020

Biletul Zilei 4 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul zilei din 4 februarie este alcătuit din două partide, care ne oferă o cotă cumulată de 2.14. Est vorba despre Werder Bremen - Dortmund şi despre Liverpool - Shrewsbury.

Prima zi din optimile de finală ale Cupei Germaniei se închide cu duelul dintre Werder Bremen şi Borussia Dortmund, de la ora 21:45. Duelul pare unul dezechilibrat la prima vedere. Pune faţă în faţă două echipe cu obiective diferite în acest sezon de Bundesliga. Borussia luptă din nou pentru titlu şi este destul de bine plasată după 20 de etape, în timp ce Werder mizează totul pe salvarea de la retrogradare. Dacă duelul va semăna câtuşi de puţin cu cel din campionat, ne aşteaptă însă un meci pe cinste. În prima parte a sezonului, Bremen şi Dortmund au remizat, scor 2-2. Rahica a deschis atunci scorul pentru Bremen, dar  Gotzze  şi Reus au întors rezultatul până la pauză. Scorul final a fost stabilit de Friedl, imediat după ieşirea de la cabine.

Cu un procentaj de câştig de peste 70%, Andrei Dumitru vă prezintă biletul zilei cu cele mai utile informaţii din fotbalul mondial.

Cum spuneam, în campionat diferenţa este uriaşă între cele două candidate. Venind după o serie de trei victorii consecutive, Dortmund stă pe poziţia a treia, la trei  puncte în urma liderului Bayern Munchen. Werder este în celălalt capăt al clasamentului, pe loc de baraj, la un punct în urma locurilor de salvare şi cu un punct peste zona retrogradării directe. În ciuda unui start promiţător în 2020, cu o victorie în faţa Fortunei Dusseldorf, continuarea nu a fost la fel de fericită pentru Werder. Echipa lui Florian Kohfelt a pierdut ultimele două meciuri, 0-3 cu Hoffenheim şi 1-2 cu Augsburg.

Cele mai bune cote la pariuri sportive sunt oferite în fiecare zi pe site-ul telekomsport.ro.

Liverpool luptă pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Angliei, în această rejucare împotriva echipei de ligă a treia Shrewsbury. În tur, cele două echipe au remizat, scor 2-2. Calculele hârtiei arată că echipa lui Klopp este mare favorită, fiind lider detaşat în clasamentul din Premier League, cu 22 de puncte avans faţă de principala urmăritoare, Manchester City. Dar tehnicianul neamţ a anunţat deja că nu va trimite prima echipă pe teren. Ne putem aştepta aşadar la o surpriză. O amintire proaspătă este eliminarea din Cupa Ligii, când situaţia a fost similată, iar cormoranii au fost eliminaţi de Aston Villa cu scorul de 5-0.

Biletul Zilei 4 februarie 2020

  • Bremen - Dortmund TG 3+ @ 1.40
  • Liverpool - Shrewsbury PsF 1 @ 1.53

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare