You are here:

Biletul Zilei 5 februarie 2020

Biletul Zilei 5 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul zilei din 5 februarie este alcătuit din două meciuri, care ne oferă o cotă cumulată de 2.31. Este vorba despre Bayern Munchen - Hoffenheim şi Lazio - Verona.

În Germania, Bayern Munchen şi Hoffenheim luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei, cu începere de la ora 21:45. Bavarezii sunt consideraţi principali favoriţi, după forma pe care au arătat-o în ultima perioadă. Echipa lui Hans Flick are o serie de şase victorii consecutive, care au readus-o pe primul loc din Bundesliga.

Cele mai bune ponturi pariuri sunt disponibile în fiecare zi pe telekomsport.ro.

După 20 de etape, Bayern are un punct avans faţă de Leipzig şi trei faţă de Dortmund. Bavarezii nu vor avea însă o misiune uşoară pentru calificarea în sferturi, în faţa lui Hoffenheim. Cel mai bun exemplu este meciul din campionat, disputat pe Allianz Arena şi încheiat cu scorul de 1-2. Adamyan a marcat o dublă pentru echipa lui Hans Flick. Acum, alb-albaştrii vin şi ei după o serie de două victorii, care i-a adus la un punct de cupele europene.

Rubrica biletul zilei are un procentaj de câştig de peste 70%.

Bayern şi Hoffenheim se înfruntă pentru prima oară în Cupa Germaniei, dar au în palmares 23 de dueluri pe prima scenă a fotbalului german. Palmaresul le este net favorabil bavarezilor, care au pierdut doar de trei ori. În rest, au fost 15 victorii şi cinci remize.

În Italia, Lazio are programată restanţa cu Verona, cu care va intra în rând cu celelalte rivale din lupta pentru titlu. Echipa lui Ştefan Radu are acum ocazia să urce pe poziţia a doua şi să se apropie la două puncte de liderul Juventus. Forma vulturilor ar trebui să sperie orice adversar din Serie A. Echipa este neînvinsă de 16 etape, iar în ultimele 13 meciuri a pierdut doar două puncte. Verona nu este însă nici ea un adversar care poate fi desconsiderat. Nou-promovata a reacţionat excelent la revenirea pe prima scenă a fotbalului italian şi se regăseşte pe poziţia a noua. Un succes în meciul de miercuri îi va duce pe băieţii lui Ivan Juric.

Biletul Zilei 5 februarie 2020

  • Bayern - Hoffenheim TG 4+ @ 1.65
  • Lazio - Verona 1 @ 1.40

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare