Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 5 martie 2022. Trei meciuri pentru cota 2.72

Biletul Zilei 5 martie 2022. Trei meciuri pentru cota 2.72

Pariuri sportive

Comentarii

Ziua de sâmbătă oferă câteva dueluri de top, din campionatele importante ale Europei, precum România, Anglia sau Germania.

Deschidem biletul cu jocul dintre Rapid Bucureşti şi Academica Clinceni, programat în ultima etapă a sezonului regulat. Înaintea acestei partide, Rapid este pe locul 10, cu 37 de puncte, fără nicio şansă să intre în play-off. De partea cealaltă, Academica Clinceni este în cădere liberă, fiind pe locul 15, cu doar 14 puncte obţinute în 29 de meciuri! Ne aşteptăm ca Rapid să câştige fără probleme şi să intre cu trei puncte în plus în calculele pentru play-out. Cota pentru 1 solist este 1.25.

Cote bune găsiţi de fiecare dată în Biletul Zilei, unde experţii noştri vă pregătesc pronosticuri profitabile pe care nu trebuie să le rataţi.

Biletul Zilei 5 martie 2022. Trei meciuri pentru cota 2.72

Continuăm cu jocul dintre Burnley şi Chelsea, unde avem parte de două echipe aflate în zone total diferite în clasament. Gazdele sunt pe locul 18, primul sub linia roşie a retrogradării, cu doar 21 de puncte obţinute în 25 de meciuri. De partea cealaltă, londonezii sunt pe locul trei, cu 50 de puncte, dar în revenire de formă după ce au obţinut două victorii la rând în ultimele două etape.Ne aşteptăm ca Chelsea să se impună fără probleme, cota pentru acest pariu fiind 1.50.

Pariuri câştigătoare şi cote profitabile aveţi în fiecare zi pe site-ul nostru, unde Andrei Dumitru vă propune bilete cu un procentaj excelent de câştig de peste 80%.

Biletul Zilei 5 martie 2022. Trei meciuri pentru cota 2.72

Închidem biletul cu jocul dintre Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen, unde avem cota 1.45 pentru un succes al gazdelor. Bayern este genul de echipă care nu poate pierde pe teren propriu prea uşor, aşa că misiunea oaspeţilor este aproape imposibilă. Din acest motiv, mergem cu încredere pe 1 solist la cota 1.45.

Biletul Zilei 5 martie 2022

  • Rapid Bucureşti – Academica Clinceni 1 @ 1.25
  • Burnley – Chelsea 2 @ 1.50
  • Bayern Munchen – Bayer Leverkusen 1 @ 1.45
  • Curs final: 2.72

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare