You are here:

Biletul Zilei 7 februarie 2020

Biletul Zilei 7 februarie 2020

Fotbal

Comentarii

Cele două partide care formează biletul zilei de vineri, 7 februarie, sunt Roma - Bologna şi Gent - Anderlecht. Avem aşadar o cotă cumulată de 2.18.

AS Roma încearcă să îşi relanseze candidatura pentru podium, după seria de trei meciuri fără victorie din toate competiţiile. În campionat, capitolinii au avut o remiză cu Lazio (1-1) şi un elec cu Sassuolo Sassuolo (2-4), iar în Cupă a fost eliminată de Juventus în sferturile de finală (1-2). Cu un singur punct obţinut în ultimele două etape, echipa lui Paulo Fonseca a căzut pe poziţia a cincea, la egalitate cu Atalanta pe ultimul loc de UEFA Champions League şi la  şase puncte în urma ultimei trepte a podiumului, ocupată de rivalii de la Lazio. Putem spune că echipa din Cetatea Eternă traversează chiar un moment delicat, având o singură victorie în ultimele cinci meciuri de campionat.

Cele mai bune cote şi cele mai sigure pronosticuri le puteţi găsi la rubrica biletul zilei

Vineri, capitolinii dau piept cu o echipă în formă. Bologna vine după o serie de trei meciuri fără  înfrângere, din care a adunat şapte puncte. A fost 1-1 cu Verona, 3-1 cu SPAL şi 2-1 cu Brescia, rezultate care au dus echipa pe locul al 11-lea în Serie A. Echipa lui Sinisa Mihajlovic stă la doar două puncte de cupele europene în acest moment.

La rubrica ponturi pariuri, găsiţi, în fiecare zi, cote şi bilete care vă pot asigura profitul de care aveţi nevoie în fiecare zi.

În Belgia, ziua de vineri o aduce în scenă pe echipa momentlui, Gent. Formaţia pregătită de Jan Thorup dă piept cu Anderlecht în încercarea de a lega a cincea victorie consecutivă. Gent le-a învins pe Standard (1-0), Mouscron (3-1), Genk (4-1) şi Mechelen (3-0) şi a urcat pe poziţia a doua în clasament, la nouă puncte în urma liderului Brugge şi cu trei puncte avans faţă de principala urmăritoare, Antwerp-ul lui Boloni. Alb-albaştrii sunt favoriţi în acest meci, dar sarcina nu va fi deloc uşoară. Anderlecht este şi ea în revenire de formă. Vine după două victorii consecutive cu Cercle Brugge şi Mouscron şi a urcat pe locul al 9-lea în clasament. Doar trei puncte mai au de recuperat jucătorii lui Franky Vercauteren până la zona de playoff.

Biletul Zilei 7 februarie 2020

  • Roma - Bologna I 1+ & II 1+ @ 1.44
  • Gent - Anderlecht 1X & 2-5 @ 1.52

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare